Nu spuneți nimănui despre visele și aspirațiile voastre

Te cunoști mult mai bine decât oricine altcineva. Ai ghizii tăi spirituali care te conduc prin viață și au grijă de tine. Nu spune nimănui despre planurile, dorințele și visele tale. Taci in privinta lor. Credeți că aveți tot ce aveți nevoie.
Fii în pace cu tot. Nu grăbi lucrurile. Nu vrei să se întâmple totul chiar acum, în acest moment. Fii recunoscător pentru momentul în care trăiești. Fii pașnic și nu te băga în certuri care să-ți perturbe pacea interioară.
Nimeni nu te va vedea cu ochii tăi – nici măcar imaginea pe care ti-ai creat-o pentru tine nu este reală. Renunță la nevoia de a te arăta celorlalți în lumina acelei imagini, atunci când acești oameni văd lumea doar prin proprii lor ochi și ea li se pare la fel de „reală” la fel ca și pentru tine.
Nu vă pierdeți echilibrul explicându-vă. Nu-ți pierde energia cu cuvinte pentru a arăta și a dovedi cuiva că nu ești ceea ce văd ei.
Ai muncit din greu pentru a ajunge unde ești acum. Ai renunțat la multe în viață pentru că ai ales să te angajezi. Nimeni și nimic nu este mai important decât pacea ta interioară – acea conexiune armonioasă cu inteligența nelimitată, cu ceea ce ești cu adevărat.
Alți oameni sunt la fel, dar ar putea fi deturnați de propriile lor minți și nu pot vedea. Scapa de formele si tiparele care controleaza modul in care se fac lucrurile si fii neinfricat/ă.
Libertatea și sprijinul tău vin de la Creator.
Sunt necondiționate și vă aduc oameni cu vibrații similare. Nu trebuie să ai întotdeauna dreptate și să convingi oamenii de Cine ești.
Cui îi pasă? Și chiar merită să pierzi ceea ce este sfânt în tine din cauza unor argumente, a aprobării altcuiva?
Ai dreptul asupra sentimentelor tale și ele ar putea fi semnul tău cel mai valoros pentru a arăta calea potrivită pentru tine. Ai dreptul să spui NU modelului care ți se impune – un model pe care tu, ca persoană „iluminată”, ar trebui să se potrivească.
Ai dreptul de a fi furios, de a minți, de a uita, de a fi liber, de a fi inconfortabil și de a susține ceea ce este divin în tine, astfel încât să te poți scuti de oamenii care par să aibă intenții bune. Nu faci nimănui o favoare dacă îți strici energia și o dai celor care se hrănesc cu ea.
Nimeni nu te poate schimba vreodată, așa că înseamnă că nici prezența ta nu va schimba pe nimeni. Nu-ți face griji atât de mult de ceilalți, ai grijă de tine.
Nici măcar nu poți face asta fără îndrumarea adecvată a Creatorului care are grijă de tine, te protejează și te conduce prin viață. Nimic nu merită eforturile tale pentru a încerca să-ți dovedești starea interioară cuiva care nu te poate înțelege.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu