Adevărul despre karma vieții tale anterioare. Karma pozitivă și negativă (Karma și Dharma)

Karma a devenit un termen atât de folosit. Într-un fel, și-a pierdut mult din semnificația sa originală. Probabil te-ai referit la ceva nefericit care are loc în viața ta drept „karma” de mai multe ori.
Karma este mult mai mult decât o dualitate între bine și rău. De fapt, când explorezi modul în care funcționează karma, realizezi că este un facilitator al experienței. Numai mintea ta umană este cea care atașează conceptul de judecată.
Karma și legea cauzei și efectului
Dacă nu era deja evident, karma și legea cauzei și efectului funcționează sub aceleași reguli. Dar sunt câteva lucruri de care trebuie să fii conștient. Toată karma este înrădăcinată în legea cauzei și efectului, dar nu toate cauzele și efectul pot fi de natură karmică.
Cauza și efectul afirmă că tot ceea ce se întâmplă în viața ta este rezultatul a ceea ce a venit înainte. Efectele pe care le experimentați acum au apărut prin alegerile pe care le-ați făcut în trecut.
Karma vieții tale anterioare este rezultatul trăirii a sute și mii de vieți. Procesul de reîncarnare face posibilă progresul tău ca suflet. Din cauza asta, ai o capacitate nesfârșită de a crește și de a evolua.
Karma pozitivă și negativă (Karma și Dharma)
Esența karmei este că culegeți ceea ce semănați. Așadar, dacă alegeți o cale care implică rănirea altora sub orice formă, veți experimenta o întoarcere karmică. Dar dacă te hotărăști să fii de folos celorlalți și să acționezi din spațiul inimii tale, vei strânge karma bună – altfel cunoscută ca Dharma în tradițiile hinduse și budiste.
Karma ta este bagajul pe care îl porți cu tine, viață după viață. Este întipărit în sufletul tău. Așa că atunci când te reîncarnezi, aduci cu tine totalitatea experienței tale karmice. Cu toate acestea, nu vei fi forțat să rezolvi totul într-o singură viață.
Cel mai rău lucru pe care ți-l poți face este să te îngrijorezi de ceea ce ai putea sau nu ai fi făcut într-o viață trecută.
Acestea fiind spuse, există o modalitate prin care poți lucra cu karma fără să te temi. Îmi place doar să-i spun bunătate. Asta este tot. Nu trebuie să complicăm prea mult actul de a fi pur și simplu drăguți unul cu celălalt. Așa că încetează să te concentrezi pe ceea ce ai putea să fi făcut în trecut. Înrădăcinați-vă acțiunile în ceea ce puteți face pentru cei din jur în prezent. Karma se va ocupa de restul…

 

Lasă un comentariu