7 fapte interesante pe care ar trebui să le știți despre îngerii păzitori

Îngerii păzitori sunt ca niște mame care îngrijesc, care aleargă mereu după copilul lor și fac tot ce le stă în putință pentru a-și păstra copiii în siguranță. Îngerii păzitori ne oferă confort, de obicei îndrumare și, de asemenea, aduc oportunități și oameni în viața noastră.
Cu toate acestea, aici vom explica cine sunt îngerii păzitori și, de asemenea, care este motivația lor:
1. Sunt neconfesionali.
Îngerii păzitori nu sunt doar pentru creștini. Ei lucrează cu persoane de toate celelalte credințe, cum ar fi musulman, evreu, hindus, păgân și budist. Ei lucrează cu indivizi spirituali, deși nu se identifică cu o anumită religie.
Acest lucru chiar are sens, pentru că, așa cum am spus, tuturor ni s-a atribuit un înger păzitor înainte de nașterea noastră. Îngerii păzitori nu au o tradiție spirituală preferată. Ateii au si ingerii lor pazitori. Îngerii păzitori respectă credințele oamenilor, îndemnându-i și pe aceștia să le respecte, cu excepția cazului în care convingerile unei persoane nu o rănesc.
2. Au suflet și inimă.
Unii oameni cred că îngerii sunt cu adevărat diferiți de ființele umane, că nu avem nimic în comun. Cu toate acestea, îngerii sunt creaturi extrem de sensibile și emoționale, iar acest lucru are sens, deoarece munca pe care o fac este să arate compasiune și milă față de umanitate.
Sunt sensibili și la emoțiile altora. Când ne doare, vor avea și ei dureri. Cu toate acestea, sunt experți emoționali foarte puternici, așa că nu vor lua mai mult decât pot suporta.
3. Când le cerem să ne ajute, ei se simt liberi să ne ajute mai mult.
Îngerii, în special cei păzitori, bâzâie mereu în jur și caută câteva modalități de a face călătoria noastră pământească interesantă, satisfăcătoare și dinamică. Aceasta înseamnă că chiar și oamenii care nu se roagă niciodată și nu cer niciodată ajutor, beneficiază continuu de intervenția îngerească.
Când le cerem ajutor îngerilor noștri păzitori pentru ceva anume, le va oferi libertatea de a ne ajuta mai mult. Motivul pentru aceasta este că aproape întotdeauna vor onora alegerile noastre libere, cu excepția cazului în care acele alegeri vor fi dăunătoare pentru noi sau pentru alții.
4. Ne-au ales pe noi.
Unul dintre principalele motive pentru care îngerii păzitori ne pot fi devotați în totalitate este faptul că ne-au ales. Ei au ales să stea alături de noi și, de asemenea, să ne ghideze prin viața noastră, făcând un jurământ sacru cu spiritul și cerul ca martor.
Deși simt cu tărie că trebuie să vegheze asupra sarcinilor lor, devotamentul se bazează de fapt pe iubire reală și pură. Capacitatea lor de a iubi pe cineva este ciudată și au luat decizia să-și reverse toată dragostea asupra noastră și asupra vieților noastre, deoarece ne respectă sufletul.
5. Ei ne cunosc mai bine decât alții.
Îngerii păzitori au fost cu noi chiar înainte de a ne naște, chiar atunci când eram un mic suflet care plutea în rai. Prin urmare, ei ne cunosc foarte bine, deoarece ne cunosc pe noi „adevărați”, nu numai cultura, corpul fizic și perioada de timp cu care lucrăm acum.
Pe măsură ce sunt apropiați de Spirit, ei vor cunoaște toate experiențele, relațiile și destinațiile pe care Spiritul le-a planificat pentru noi pe pământ. Ei pot chiar să vadă direct în inima noastră.
6. Sunt cu noi prin toate, bune sau rele.
Îngerii noștri păzitori nu ne vor abandona niciodată și, în special, stau foarte aproape de noi. Când avem unele probleme, cum ar fi când suntem în instanță, în spital, în închisoare sau în disperare, tutorele nostru ne va sprijini și ne va iubi cu credință. În astfel de situații, ei sunt aproape de noi decât ne putem imagina.
Ei nu ne judecă niciodată. Ei văd fiecare greșeală pe care o facem pentru ceea ce este – doar o greșeală. Ei știu că ființele umane sunt falibile, făcând adesea tot ce pot. Când facem lucruri groaznice, sau nu suntem la maxim, iertarea lor este necondiționată.
7. Avem mai mulți îngeri păzitori, nu doar unul.
Culturile și tradițiile înfățișează de obicei îngerii păzitori așa cum sunt menționați pentru o singură misiune, dar adevărul este că fiecare persoană din lume are mai mulți îngeri păzitori, nu doar unul.
Deci, numărul lor va depinde de circumstanțele vieții noastre, sau și de obiectivele sufletului nostru. Cu toate acestea, trei sau chiar patru este numărul lor comun pentru o persoană. Ei pot chiar să aibă personalitatea lor autentică, așa cum o au ființele umane.
Ei vor să stabilim comunicarea cu ei.
Dacă ne legăm de îngerii noștri păzitori, vom ști mai multe despre ei. Putem citi câteva cărți despre îngerii păzitori sau putem asculta muzică în care „îngerul” este prezent ca cuvânt în versurile cântecului, le putem da nume de îngeri și așa mai departe.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

 

Lasă un comentariu