Toate femeile sunt puternice. Numai că uneori uită și au nevoie să le fie reamintit acest lucru

Chiar și cea mai puternică femeie obosește până la urmă. Atunci când trebuie să ai grijă de toți cei din jurul tău, oricât ai fi de rezistentă, la un moment dat, simți că forțele te părăsesc. Ai sentimentul că nu mai poți ieși la liman, că nu te mai descurci cu toată munca pe care trebuie s-o faci singură.
Chiar și cea mai puternică femeie are nevoie de afecțiune
Nicio femeie nu dorește să se simtă singură. Dragostea și sprijinul cuiva îi sunt necesare oricărei ființe umane. Uneori, oamenii puternici se satură, pur și simplu, să facă pe eroii.
Chiar și cea mai puternică femeie se poate prăbuși
Iar acest lucru se întâmplă când o femeie și-a folosit toate resursele pentru cei din jur și nu mai are energie pentru ea însăși. În astfel de momente, o femeie poate ajunge să nu se mai ridice din pat, pentru că trupul, inima și sufletul ei sunt mult prea grele.
Chiar și cea mai puternică femeie are nevoie de o pauză
Sunt momente în care trebuie să predea ștafeta altcuiva, să-și reîncarce bateriile și să încetinească puțin, dacă nu vrea să fie total epuizată și să se îmbolnăvească.
Chiar și cea mai puternică femeie obosește
Orice femeie obosește, până la urmă, și speră că va găsi pe cineva care să-i preia măcar o parte din povară și să meargă alături de ea, însoțind-o cu tandrețe și grijă pe drumul vieții.

 

Lasă un comentariu