Dacă doriți să trăiți o viață împlinită, înconjurați-vă de oameni autentici, sinceri și buni

Inainte de a fi oameni, suntem suflete, suntem suflete îndatorate altor suflete…ne suntem datori unii altora cu un zâmbet, cu un gand frumos, cu o îmbrățișare…cu timp din timpul nostru. Suntem datori să ne ajutăm..doar asa devenim din oameni…suflete.

Ati observat ca oamenii buni la suflet sunt si foarte multumiti cu viata lor?
Acest lucru se intampla pentru ca bunatatea efectiv duce la un nivel mai ridicat de sanatate si fericire. Studiile arata ca acest lucru poate influenta si relatiile intr-un mod pozitiv. Bunatatea tine un cuplu unit. Cu cât partenerul tau primeste dovezi de bunatate din partea ta, cu atât este mai dispus si el sa ofere mai multa iubire.
Bunatatea este o calitate uimitoare. Creaza un mediu plin de incredere, acceptare si confort. Si sa fim sinceri – in aceasta epoca a violentei, razboiului, rautatii si cruzimii virtuale “a fi bun” este ca o forma de razvratire sociala. Desi persoanele mult prea „dragute” sunt uneori enervante, bunatatea adevarata este o trasatura apreciata si admirata. Atunci care ar fi diferenta dintre aceasta persoana incredibila si amabila pe care toata lumea o adora si…tine, de exemplu? Iata sapte lucruri pe care acesti oameni le fac zi de zi, facandu-i pe ceilalti sa-si doreasca sa le fie prin preajma:
Sunt buni cu ei insisi.
Sunt recunoscatori.
Stiu sa asculte.
Au incredere.
Le pasa sincer.
Râd des.
Sunt respectuosi.

Lasă un comentariu