Dacă vrei să știi mai multe despre un bărbat, uită-te să vezi pe cine a luat de nevastă

“Femeia este o oglindă care reflectă bărbatul de lângă ea. Dacă el este deștept și genial, la un moment dat și ea devine genială, dacă el este mai puțin inteligent și plictisitor, atunci cât de neinteligentă și plictisitoare este ea! Vorbesc despre femeile care iubesc, pentru că ele sunt – Oglinda”.
Obișnuim să credem că oamenii ce ne înconjoară nu au nici o influență asupra noastră – cu toate acestea, cu fiecare nouă cunoștință ne transformăm, adoptând parțial obiceiuri și trăsături. În parte, devenim cei care trăiesc aproape de noi, trăiesc în sufletul și în inima noastră.
Un bărbat cu o poziție solidă în viață, cu o lume interioară imensă, cu perspective prospere nu-și va lega niciodată viața cu o persoană „consumatoare de viață”, o va evita, va tresări la gândul cât de mediocru își gestionează ea timpul.
Dar oamenii nu sunt împărțiți în buni și răi, deștepți și proști, suntem cu toții un set imens de calități, tone de experiență, o viziune deosebită asupra vieții. Și pe măsură ce ne apropiem, cădem sub valurile invizibile ale influenței celeilalte persoane și nu observăm cum devenim ca ea.
O femeie care este iubită este frumoasă într-un mod foarte diferit de o femeie care petrece ore întregi “lucrând” la sală. Frumusețea ei – este blândă, venind dintr-o încredere care este „hrănită” de un bărbat. Atitudinile neglijente față de femei produc o atitudine negativă, plină de neîncredere și furie, umeri căzuți și un mers nesigur.

 

Lasă un comentariu