În viață trebuie să ții minte 3 lucruri: Nu te ruga de nimeni, nu avea încredere în nimeni, nu aștepta nimic de la nimeni

Cu toții suntem ființe minunat de imperfecte care încearcă să trăim împreună într-o lume uneori haotică. O lume în care dezamăgirile sunt inevitabile, dar în care există și dragoste sinceră și prietenii veșnice.
Originea multor dintre dezamăgirile tale tinde să fie în așteptarea ca alții să se comporte așa cum ai face tu. De fapt, te aștepți adesea la aceeași sinceritate, altruism și reciprocitate. Cu toate acestea, valorile care te definesc nu sunt neapărat aceleași cu cele ale altora. Mai bine nu aștepta nimic de la nimeni.
Când vine vorba de relațiile tale, este inevitabil să ai așteptări. Într-adevăr, te aștepți la anumite comportamente și tânjești după lucruri precum să fii iubită, apărată și apreciată. Cu toate acestea, uneori, așteptările tale nu sunt îndeplinite. În plus, când te aștepți prea mult de la alții, de obicei ajungi să te simți rănită într-un fel.
Dar dacă tu vezi partea bună a oamenilor nu înseamnă neapărat că ești naivă. Acceptați însă că nu trebuie întotdeauna o să primiți ceva în schimb. Cu cât te aștepți mai puțin de la alții, cu atât te poți aștepta la mai multe surprize. În consecință, poate ar trebui să vă permiteți să fiți puțin mai relaxată și mai puțin dependentă de comportamentul celorlalți.

 

Lasă un comentariu