Care este piatra norocoasa pentru zodia ta?

Pietrele semipretioase nu sunt doar decorative. Desi extraordinar de frumoase, extrase din adancul pamantului, au si puterea de a videca, relaxa, proteja, evidentia sau atrage anumite stari si abilitati. Cu toate astea fiecare zodie are anumite pietre care ii sunt benefice in mod specific:
Berbecul – Diamantul
La fel ca si nativul din berbec recunoscut pentru taria si capacitatile lui de supravietuire, diamantul este cea mai dura piatra. Diamantul poarta in el semnul masculinitatii, trezind luptatorul din interior si ajutandu-te sa-ti indeplinescti scopurile, el fiind responsabil cu perseverenta de care dai dovada in perioadele de provocare din viata ta.
Taurul – Chihlimbarul
Desi nu este o piatra ci rasina pietrificata a copacilor preistorici din zona Marii Baltice, originile sale apropiate de pamant o fac atat de specifica taurului. Chihlimbarul auriu-portocaliu este cunoscut pentru capacitatile sale de a stabiliza energiile spirituale superioare in corpul nostru fizic.
Gemeni – Agata
Considerata o piatra a armoniei agata ajuta multiplele personalitati ale gemenilor sa ajunga intr-o stare de echilibru. Poarta agate atunci cand trebuie sa iei o decizie importanta si te vor ajuta sa-ti ascuti simturile, iti stimuleaza intelectul si-ti disipeaza fricile.
Rac – Piatra Lunii
Aceasta piatra magica nu este asociata in mod intamplator cu zodia rac, Luna fiind planeta zodiei. Se spune ca aceasta piatra absoarbe energia de vindecare a Lunii si ca cel mai bun moment de a purta aceasta piatra este in timpul Lunii pline. Piatra lunii ofera protectie nativilor din rac caracterizati oricum printr-o sensibilitate crescuta fata de alte zodii.
Leu – Turmalina
Turmalina te ajuta sa te deschizi iubirii, sa-ti descoperi compasiunea, fericirea si linistea. Leul este un semn zodiacal creativ si turmalina aduce cu ea inspiratie si te poate scoate dintr-un blocaj de creativitate. Te ajuta totodata sa iti gasesti si sa-ti propui teluri si te ajuta sa te faci remarcat de catre cei care cauta talente. AFecioara – Safirul Albastru
Deoarece Fecioarele sunt predispuse la anxietate si ingrijorare constanta, aceasta piatra este extrem de benefica. Safirul duce la cresterea flexibilitatii mentale, ajutand Fecioarele sa renunte cat de cat la atitudinea dura si sa se deschida la noi posibilitati.
Balanta – Lapis Lazuli
Avand inalte proprietati spirituale, lapis ajuta la accesarea cunostiintelor sacre, extinderea constiintei, comunicarea cu ghidul spiritual, la purificarea mintii si a sufletului.
Scorpionul – Acvamarinul
Numele frumoasei pietre face referire la ocean si rezoneaza cu natura marina a scorpionului. De aici si adancimile in care uneori se pierde scorpionul. Acvamarinul poate sa mai imblanzeasca emotiile intense ale scorpionului, aducand liniste, claritate interioara si ajuta la reorganizarea sentimentelor.
Sagetator – Turcoazul
Turcoazul imbunatateste capacitatile mintale prin cresterea intuitiei, senzitivitatii, a gandirii pozitive, ducand la o stare de calm a mintii, netezind calea catre intelepciune.
Capricorn – Rubin
Capricornul este cunoscut ca cel mai harnic semn zodiacal de aceea rubinul reface rezervele de energie, aducand vitalitate si putere. Se zice ca rubinul creste generozitatea. Atragand totodata abundenta si prosperitatea.
Varsator – Granat
Daca un varsator ramane prin in tumultul gandurilor sale, granatul il readuce in sfera fizicului, revitalizandu-i energia sexuala, pasiunea, senzualitatea, vitalitatea.  Se zice ca aceasta piatra iti aduce succes in afaceri si-ti imbunatateste performantele profesionale sau scolare, dupa caz.
Pesti – Ametistul
Calmeaza atat creierul cat si sistemul nervos central, fiind numit ”tranchilizantul naturii” , dar este de ajutor si in eliberarea tensiunii si a anxietatii. De asemenea, ametistul ajuta la revenirea dupa o pierdere, la renuntarea de vicii, este un incredibil suport emotional.

Lasă un comentariu