Cei care te iubesc îți vor arăta că nu vor să te piardă și cei cărora le e dor de tine vor face orice pentru a fi cu tine. De ceilalti să nu-ți pese

Este adevărat că atunci când cineva te iubește, este probabil să-ți arate prin acțiuni și cuvinte că nu vor să te piardă. Acest lucru poate fi manifestat în mai multe moduri diferite, în funcție de persoane și de relația pe care o aveți.
Persoanele care te iubesc își pot arăta afecțiunea și sprijinul prin gesturi mici, cum ar fi îmbrățișările, săruturile, mângâierile sau prin faptul că îți acordă atenție și ascultare atunci când ai nevoie. Ei pot fi acolo pentru tine în momentele grele, oferindu-ți sprijin emoțional și încurajare.
De asemenea, persoanele care te iubesc își pot arăta implicarea în viața ta și dorința de a rămâne aproape de tine prin dedicarea timpului și efortului pentru a vă întâlni și petrece timp împreună. Ele pot fi interesate să cunoască și să înțeleagă lucrurile care îți sunt importante și să-și exprime susținerea pentru obiectivele și visele tale.
Un lucru atât de simplu pe care noi singuri alegem să îl complicăm. Cei care te iubesc îți arată asta, iar cei cărora le este dor de tine îți spun. Nu este întotdeauna negru scris pe alb, însă dacă încerci non stop să găsești scuze unei persoane care nu are timp de tine sau începi să pui la îndoială intențiile cuiva, întrebându-te dacă îi place sau nu de tine, dacă te iubește sau nu… atunci răspunsul este mult mai clar decât crezi tu.
Un lucru este cert: cei care te iubesc nu te vor face niciodată să te întrebi dacă le pasă sau nu de tine, dacă însemni ceva pentru ei… iar cei cărora le este dor de tine nu vor lăsa să treacă săptămâni sau chiar luni fără să vorbească cu tine, fără să îți scrie și fără să te întrebe măcar ce faci. Indiferent de cât de ocupați ar fi, ei tot își vor face puțin timp pentru tine – pentru că, atunci când ții la cineva din suflet îți faci timp. Atât de simplu.

 

 

Lasă un comentariu