Doamne, te rog, ajută-mă să găsesc calea către o viață împlinită și fericită

Credința și dăruirea te apropie de o viață mai fericită și mai împlinită. Din ceruri, Dumnezeu te protejează și ajută să facă fiecare zi specială, unică și mai presus de toate plină de binecuvântări. Când ne rugăm ne aflăm în comunicare directă cu Dumnezeu, El ne ascultă la rândul său, apropierea sau legătura extraordinară pe care fiecare dintre noi o avem cu el, ne face să-l reflectăm mereu în viața noastră ca tată sau mare prieten necondiționat.
Mulțumesc Doamne, pentru nopțile pe care le-ai transformat în dimineți, pentru prietenii pe care i-ai făcut ca familie și pentru visele pe care le-ai făcut. Dar mai presus de toate, mulțumesc că ai grijă de mine și de ai mei în fiecare zi. Doamne, îți mulțumim pentru tot ce ne dai. În mâinile tale, am pus ziua ceasta, binecuvântează tot ceea ce facem și ne propunem. Fie ca prezența ta să fie în orice moment.
Tu ești protecția mea, puterea mea și încrederea mea este mereu pusă în tine. Doamne, sunt foarte conștient că fără prezența Ta nu pot face nimic și, de asemenea, știu că dacă ești cu mine, pot face totul. De aceea mă înclin în fața prezenței tale și te rog să-mi sporești credința. Doamne, îți mulțumesc pentru experiența de astăzi și în mâinile tale am încredere în ziua de mâine. Binecuvântați-mă și familia mea. Amin.

 

Lasă un comentariu