„Nu vă grăbiți și toate lucrurile se vor aranja”. Legile Universului pe care ar trebui să le cunoașteți

Dacă ne dorim ceva, Universul ne va ajuta. Trăiți după legile lui, care nu pot fi neglijate.
Legea divinității.
Legea Divinității este legea fundamentală a Universului, conform căreia totul în jur este creat de o entitate supremă și atotștiutoare, cu rol divin. Cu alte cuvinte, fiecare alegere pe care o faci în viață este observată, ghidată și permisă de către această entitate.
Legea karmei.
Viața noastră este rezultatul alegerii noastre. Ceea ce oferim Universului, primim înapoi. Dacă ceea ce ne dorim este Fericire, Iubire, Pace, Prietenie… Atunci ar trebui sa fim fericiți, iubitori, și adevărați prieteni.
Legea oportunității.
Sunteți întotdeauna în locul potrivit și la momentul potrivit. Totul se întâmplă exact când trebuie. Nu vă împotriviți, acceptați totul cu recunoștință.
Legea repetării.
Totul se repetă. Toate evenimentele de pe Pământ s-au întâmplat cândva s-au întâmplat.
Legea Boomerang-ului.
Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorințe, fapte, sentimente, etc. se întoarce la noi producând efecte care perturbează câmpul nostru energetic. Toate faptele noastre bune vor fi recompensate la momentul potrivit. Această lege ne amintește: trebuie să fim atenți cum ne comportăm cu cei din jur.

 

Lasă un comentariu