Aura energetică umană. Tu știi ce se află dincolo de corpul tău fizic?

Aura este omniprezenta. Ne urmeaza oriunde ne-am duce. Se schimba cu fiecare pas pe care il facem, cu fiecare activitate in care ne lasam antrenati, cu fiecare actiune pe care o intreprindem, cu fiecare gand pe care il initiem. Iar tot ceea ce simtim transmitem aurei mai departe
Aura este o oglinda. Fiecare gand pe care mintea noastra il elibereaza in mod constient, fiecare cuvant pe care il primim sau il dam mai departe, fiecare interactiune a noastra cu mediul inconjurator si universul din jurul nostru se reflecta in aura, imprimandu-se in forma si imaginea acesteia. Aura este oglinda care iti poate reprezenta cu acuratete ceea ce faci si simti in intervalul de timp actual. Daca ai trecut printr-un soc emotional spre exemplu, daca traversezi o perioada dificila a vietii tale sau esti incarcata de negativitate, daca inlauntrul tau se afla sentimente de tristete, deznadejde sau manie, aura se micsoreaza. Devine insignifianta, mai putin perceptibila, iar in sfera sa apar intreruperi si goluri.

Aura este micul nostru univers individual, reflexia a ceea ce suntem. In ea se rasfrang emotiile, gandurile, convingerile, viziunile, intentiile noastre. Aura este conectata cu fiecare parte a corpului si hraneste corpul cu energie. Aura ne permite sa fim fiinte libere, independente, fiinte ce au puterea (chiar daca uneori neconstientizata) de a se proteja de influenta lumii exterioare. Viata si alegerea ne apartin. Sunt ale noastre. Suntem stapani peste mica noastra lume. Ne putem crea viata pe care ne-o dorim. Putem alege ceea ce este mai bine pentru noi.

Lasă un comentariu