Toate gândurile noastre merg în univers și se întorc sub forma unor evenimente diferite

„Gândurile se materializează” – probabil ați întâlnit această expresie de mai multe ori. Ea este adevărată. Deși nu funcționează așa, te-ai gândit vreodată „vreau un milion de dolari să-mi cadă pe cap chiar acum” și ai ajuns până la genunchi în bucăți de hârtie verzi Nu. Principiul atracției este puțin mai complicat. O să vă povestesc despre asta:
1. Există o singură putere.
Numiți-o Forța Superioară sau cum vă doriți. Nu voi atinge problemele religioase, credința poate fi diferită. Concluzia este că această forță unică conduce toate acțiunile din lume. Ne referim la ea în mod constant. Și ea răspunde la întrebările noastre. Dar trebuie să le formulați corect, altfel nu vor fi înțelese corect.
2. Forța lucrează pe legea imaginilor.
Adică doar dacă îți imaginezi ceva și vizualizezi, atunci devine realitate. Nu funcționează într-o secundă, uneori va dura câteva luni sau chiar ani. Dar dacă păstrați imaginile, le explicați – atunci atracția va funcționa.
3. Puterea poate atrage atât bune cât și rele.
Toate antrenamentele și toate practicile au ca scop, printre altele, să scape de gândurile rele. Mai ales dacă sunt însoțite de emoții – frică, ură și alte negativități.
4. Forța este legată de energie.
Gândindu-ne la ceva, dăm energie acestei imagini și apoi devine realitate. Adică, cu cât efortul este mai mare, cu atât rezultatul este mai bun.

 

Lasă un comentariu