Cine sunt pasagerii care au dispărut în adâncuri încercând să vadă epava Titanicului

Un submarin cu cinci persoane care ducea turiștii să vadă epava Titanicului a dispărut în Atlantic. Submarinul îi ducea pe turiști să vadă epava Titanicului din 1912, la 3,8 km sub apă. O astfel de vizită costă 250.000 de dolari / persoană, iar călătoria durează opt zile. Se ridică astfel întrebarea: cine se afla la bord? Răspunsul e simplu: oamnei cu bani, unii dintre ei miliardari.
Shahzada Dawood și fiul său Suleman se aflau pe vasul numit Titan, potrivit familiei lor
Shahzada este vicepreședintele unuia dintre cele mai mari conglomerate din Pakistan, Engro Corporation, cu investiții în îngrășăminte, fabricarea de vehicule, energie și tehnologii digitale. Potrivit site-ului web al SETI, un institut de cercetare cu sediul în California care caută inteligență extraterestră, al cărui administrator este, Shahzada locuiește în Marea Britanie împreună cu soția sa și cei doi copii, relatează Al Jazeera, care a făcut lista cu cele cinci persoane. Familia Dawood face parte din una dintre cele mai proeminente familii din Pakistan. Hamish Harding
Miliardarul britanic și președinte al companiei de aviație Action Aviation se numără, de asemenea, printre cei dispăruți, potrivit fiului său vitreg.
Harding, cu sediul în Dubai, postase pe rețelele de socializare că este mândru că se îndreaptă spre Titanic în calitate de „specialist în misiuni”, adăugând: „Din cauza celei mai grele ierni din Newfoundland din ultimii 40 de ani, această misiune va fi probabil prima și singura misiune cu echipaj uman către Titanic în 2023”.
Paul-Henri Gargeolet
Exploratorul francez în vârstă de 77 de ani, despre care presa spune că a fost unul dintre cei cinci de la bord, este director de cercetare subacvatică la o companie care deține drepturile asupra epavei Titanicului. Fost comandant în marina franceză, el a fost atât scafandru de adâncime, cât și miner. După ce s-a retras din marină, a condus prima expediție de recuperare a Titanicului în 1987 și este o autoritate de top în ceea ce privește locul epavei.
Stockton Rush
Fondatorul și directorul general al companiei OceanGate, care operează nava cu sediul în SUA, se afla, de asemenea, la bordul submersibilului, potrivit informațiilor mass-media. „Rush a devenit cel mai tânăr pilot calificat pentru transport cu reacție din lume când a obținut calificarea de tip DC-8/Capitan la Institutul de pregătire pentru avioane cu reacție al United

Lasă un comentariu