Iată cele 6 moduri prin care corpul tău simte prezența unui înger

Poate corpul să simtă prezența unui înger? Se pare că da. Sunt senzații ciudate pe care toți le experimentăm din când în când, doar că nu știm să le înțelegem.
Poate corpul tău să-ți dea cu adevărat semne fizice că un Înger este în jurul tău? Absolut!
1. Frisoane spirituale
Vizitele Îngerilor sunt energizante, așa că nu este surprinzător că s-ar putea să simți senzații de furnicături pe piele. Acest lucru este cunoscut și sub numele de frisoane spirituale. De ce se întâmplă asta? Îngerii vibrează în mod natural la o frecvență mult mai mare decât lumea pământească. Când vibrațiile tale personale intră în contact cu cele ale unui Înger, câmpul tău energetic se amplifică, rezultând aceste fiori spirituale.
2. Țiuială în urechi
Auzi zgomote în urechi (și nu ai o afecțiune medicală)? Sunetul zgomotului urechilor poate însemna că ești conectat la sunetul divin al Universului și al Îngerilor. Se crede adesea că țiuitul în urechi este modul prin care îngerii transmit mesaje pe care nu ești încă gata să le auzi.
3. Senzația de căldură
Când ființele spirituale intră în lumea materială pământească, ele trebuie să găsească o modalitate de a-și schimba energia prin straturile forțelor vieții eterice. Mișcările prin aceste schimbări de energie pot crea căldură.
4. Fluturi în stomac
Nu este neobișnuit să simți fluturi în stomac atunci când te confrunți cu o situație grea sau o decizie majoră. În aceste cazuri, îngerii noștri pot veni și se conectează cu noi prin chakra plexului solar – totul pentru a ne face mai atenți la o decizie din fața noastră.
5. Mirosuri familiare din surse inexplicabile
Acestea ar putea fi semnele Îngerului nostru păzitor. Anumiți Îngeri au propriile lor mirosuri unice, cum ar fi un miros de ciocolată cu mentă (Îngerul Păzitor) sau parfumul floral ușor asociat cu Arhanghelii. Și dacă ai persoane dragi care au părăsit lumea muritorilor, s-ar putea să le simți parfumul sau un alt parfum care să-ți spună că sunt aproape.
6. Sentimentul că nu ești singur
Comunicarea cu îngerii nu este ca și cum ai vorbi cu soțul tău sau cu colegul tău de serviciu. Asta pentru că Îngerii trăiesc în lumea spirituală și trebuie să-și transforme energiile într-o formă care poate fi „tradusă’ în lumea fizică. Cu cât ești mai conectat cu tine însuți, cu natura și cu scopul tău divin, cu atât poți să accesezi mai bine și să asculți mesajele îngerilor care ți se oferă.

 

Lasă un comentariu