Eliberați-vă temerile, aveți încredere în puterea din interior – Louise Hay ne învață cum să facem asta

Frica este o lipsă de încredere în noi înșine și, din această cauză, nu avem încredere în viață. Evident, vom simți frică pentru că nu putem controla totul în viața noastră.
Încrederea este ceea ce învățăm atunci când vrem să ne depășim temerile. Frica ne limitează mintea. Oamenii au atât de multă frică să se îmbolnăvească sau să devină fără adăpost sau atâtea alte lucruri. Furia este frica care a devenit un mecanism de apărare. Ne protejează, dar ar fi mult mai puternic dacă încetăm să reevaluăm situațiile înfricoșătoare din mintea noastră și ne iubim pe noi înșine prin frică.
Dragostea este opusul fricii. Cu cât suntem mai dispuși să iubim și să avem încredere în cine suntem, cu atât mai mult atragem acele calități către noi. Când suntem într-o serie de a fi cu adevărat speriați sau supărați sau îngrijorați sau nu ne place, nu este uimitor cum totul merge prost în viața noastră? La fel este și atunci când ne iubim cu adevărat pe noi înșine. Totul începe să meargă într-o serie de câștiguri, și primim undă verde și locuri de parcare. Ne trezim dimineata si ziua curge frumos.
Trebuie să ne iubim pe noi înșine ca să putem avea grijă de noi înșine. Trebuie să facem tot ce putem pentru a ne întări inimile, trupurile și mintea. Trebuie să ne întoarcem către Puterea din interior, să găsim o conexiune spirituală bună și să lucrăm cu adevărat la menținerea acesteia.
Iată câteva dintre afirmațiile mele preferate pentru eliberarea fricilor. Încercați-le:
– Sunt dispus să-mi eliberez temerile.
– Trăiesc și mă mișc într-o lume sigură și securizată.
– Mă eliberez de toate temerile și îndoielile distructive.
– Mă accept și îmi creez pace în mintea și inima mea.
– Mă ridic deasupra gândurilor care încearcă să mă înfurie sau să mă teamă.
– Eliberez trecutul cu ușurință și am încredere în procesul vieții.
– Sunt dispus să eliberez nevoia acestei protecție.
– Acum sunt dispus să văd doar măreția mea.
– Am puterea de a face schimbări.
– Sunt întotdeauna protejat divin.
Asa si este!

Lasă un comentariu