Cântăreața Sinead O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Drama celebrei artiste după ce si-a pierdut fiul de doar 17 ani

„Cu mare tristețe anunțăm decesul iubitei noastre Sinead”, a transmis familia ei într-o declarație pentru RTE. „Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile”.
Sinead O’Connor a murit la 56 de ani, iar ultimele 18 luni au fost un chin pentru legenda muzicii irlandeze. Artista avea sufletul împietrit de durere după pierderea fiului ei. Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în prima săptămână din ianuarie 2022, după ce a fugit dintr-un centru în care se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere.
Presa străină scria că la câteva zile după moartea fiului ei, Sinead O’Connor a ajuns la spital după ce a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care dădea de înțeles că plănuiește să-și urmeze fiul.
„Am decis să-mi urmez fiul. Nu merită să mai trăiesc fără el”, a scris atunci Sinead pe un cont de socializare.
„Tot ce ating, distrug. Am rămas doar pentru el. Iar acum el nu mai e. Mi-am distrus familia. Copiii mei nu vor să știe de mine. Sunt o persoană groaznică. Iar voi credeți că sunt drăguță doar pentru că eu cânt. Nu sunt! (…) Nu merit să mai trăiesc și toți cei care mă cunosc vor fi mai bine fără mine. Îmi pare rău pentru toată suferința pe care v-am provocat-o”, a mai scris Sinead, potrivit Irish Central.
Artista a fost atunci internată în spital câteva zile. După ce s-a zvonit că pregătește o revenire pe scenă, Sinead a postat un mesaj pe Twitter în care a clarificat lucrurile. Artista a mărturisit că nu va mai cânta niciodată și informațiile care se vehiculează în social media sunt eronate.
„Informațiile despre faptul că vor fi spectacole anul acesta (n.red 2022) sau anul viitor sau vreodată sunt eronate. Nu voi mai avea despre ce să cânt vreodată”, a scris Sinead.
Sinead O’Connor a fost căsătorită de patru ori. Shane era cel de-al treilea copil din cei patru ai artistei, pe care l-a făcut cu muzicianul Donal Lunny.

 

Lasă un comentariu