6 moduri de a te conecta cu animalul tău spiritual

Un Spirit Animal este un profesor, mesager, prevestire sau ghid care este acolo pentru a te ajuta într-un anumit domeniu al vieții tale. În culturile șamanice, animalele spirituale sunt considerate a fi spiritele literale ale animalelor pe care fie le moștenim, fie cu care ne naștem, fie le adoptăm în timpul vieții. Cu toate acestea, în diferite școli de psihologie, animalele spirituale sunt considerate a fi manifestările arhetipale sau simbolice ale psihicului primar. Indiferent de filozofia la care subscrieți, Spiritele Animale sunt aliați puternici care ne conectează cu Sufletele și Scopul nostru Superior.
În acest moment, s-ar putea să vă întrebați: „Bine, deci cum îmi descopăr animalul spiritual?” Iată câteva abordări puternice:
1. Petrece mai mult timp în aer liber
Acest lucru vă ajută să creați o conexiune mai mare cu natura de care veți avea nevoie pentru a vă identifica Spiritul Animalului.
2. Fii atent la animalele care apar in viata ta
Dacă un anumit animal apare în mod continuu în viața ta de zi cu zi, acesta este un indiciu că animalul spiritual încearcă să te contacteze. De exemplu, un anumit animal ar putea apărea în mod repetat în plimbările tale zilnice, în cărțile pe care le citești, în emisiunile TV pe care le vezi sau în imaginile pe care le vezi.
3. Fii atent la animalele care apar in vis
Se spune că și animalele spirituale ne contactează în visele noastre. Ai grijă la animalele care par să apară în mod persistent în timp ce dormi – acesta ar putea fi un semn că animalul tău spiritual încearcă să ți se manifeste.
4. Fii conștient de comportamentul neobișnuit al animalelor din jurul tău
Un anume animal aleargă spre tine, face zgomote ciudate în jurul tău sau afișează altfel modele de comportament ciudate în prezența ta? Acesta ar putea fi un indiciu puternic al Spiritului tău care încearcă să te contacteze sau să formeze o legătură cu tine.
5. Gândește-te la ce animale ai fost întotdeauna atras
Ești atras de vreun animal anume, fie din frică, fie din adorație? Acest lucru ar putea dezvălui o conexiune inconștientă cu Animalul Spirit.
6. Încearcă meditația
Animalele noastre spirituale se dezvăluie adesea în timpul practicilor, cum ar fi meditația, deoarece mintea pentru că încă. Dacă nu meditezi des sau dacă vrei asistență, există multe videoclipuri gratuite de meditație pe YouTube.
Deși există aproape o gamă nesfârșită de ghiduri Spirit Animal, există unii care tind să apară continuu. Le voi enumera mai jos:
Ursul (putere, încredere)
Fluture (transformare personală)
Pisica (independență, curiozitate)
Coiote (jucăuș, adaptabilitate)
Corb (viziune, inteligență)
Cerb (inocență, blândețe)
Câine (loialitate, dragoste)
Dragonfly (transformare, adaptabilitate)
Vulpe (agilitate, conștientizare)
Broască (renaștere, reînnoire)
Hawk (concentrare, conducere)
Cal (libertate, pasiune)
Pasăre colibri (pozitivitate, joacă)
Leu (putere, curaj)
Bufniță (înțelepciune, intuiție)
Iepure (abundență, vulnerabilitate)
Oaia (vulnerabilitate, inocenta)
Șarpe (vindecare, transformare)
Păianjen (creativitate, receptivitate)
Tigru (voință, agresivitate)
Țestoasa (determinare, persistență)
Lupul (inteligență, libertate)

 

Lasă un comentariu