,,Caută-ți oamenii tăi” – Un mesaj emoționant care îți va atinge sufletul

Întâlnim o groază de oameni de-a lungul vieții. De ce le mai multe nu-i memorăm pe majoritatea. Dar nu-i uităm niciodată pe ce-i care ne-au atins sufletul și inima.
Erneste Bonivour despre cât de important este să cauți oameni cu care este simplu și ușor, cu care nu va trebui să ne prefacem, care ne vor aprecia, viețile noastre, și alegerile noastre.
,,Caută-ți oamenii tăi”
Oameni pasionali, puternici, fericiți… Ei sunt ca stelele pe cer, până nu ridici capul – nu poți să le vezi. Când îți scufunzi ochii în marea de stele, înțelegi, că sunt mult mai mulți decât credeai, sunt o infinitate.
Caută oamenii tăi. Le este la fel de frică și dureros ca și ție. Au și ei zile negre și posomorâte, greșeli, eșecuri și crize nervoase. Dar sunt gata să treacă prin frică, ei știu să schimbe lucrurile și să impună ritm diferit vieții.
Ei pot fi buni în anumite domenii, dar pot fi și slabi în altele. Ei nu sunt invidioși și nu se plâng. Ei primesc cu recunoștință cadourile destinului și se iubesc, pentru că norocul le zâmbește mereu.
Caută oameni sinceri și devotați. Care nu vor ascunde ură și lacrimi după fățărnicie și rânjete. Ei spun ceea, ce gândesc.
Poate uneori este neplăcut, poate uneori îți rănesc frîng sufletul. În schimb, ei sunt sinceri. Nu o fac din ură, ci din dragoste. Oamenii, care se bucură din suflet, râd tare și liber, melodios și molipsitor. Care nu își ascund și nu se jenează de veselia lor.
Caută oameni, pe care să-i poți iubi veșnic. Caută-i pe cei, care merită și așteaptă dragostea ta. Caută-i pe cei, în care este multă viață. Caută oameni sonori și fermecători, cu riduri de bucurie și tristețe. Caută-i în parcuri și pe scene, mici și mari.
Ei sunt un pic copii, un pic naivi, ei merg prin viață crezând în bine, ei văd și observă tot, și negrul și albul, dar trăiesc de dragul roșului, galbenului, albastrului… Caută-i pe ei.
Trebuie doar să ridici capul.

Autor: Ernesto Bonivour

 

Lasă un comentariu