Câteva metode psihologice secrete prin care puteți influența persoanele din jurul vostru

Învățați să-i influențați pe cei din jur! Lumea este interesantă anume prin faptul că oamenii sunt foarte diferiți, au viziune și comportament diferit. Vă propunem 41 de metode psihologice care vă vor ajuta să influențați și să impresionați persoanele din jur:
1. Dacă doriți să-i arătați cuiva anumite defecte de ale sale, dar vă este frică să nu-l supărați, formulați fraza la diateza pasivă. În loc de „Nu ați organizat întâlnirea” spuneți „Întâlnirea nu a fost organizată”.
2. Dacă doriți să vă apropiați de o persoană, pronunțați-i numele. El va reacționa instinctiv la acest lucru, dar nu exagerați, altfel efectul va fi unul opus!
3. Dacă aveți de învățat ceva foarte complicat, încercați să-i explicați altei persoane cele învățate. Fiind în rolul de profesor, veți observa că ați reușit să memorizați informațiile necesare!
4. Doriți să impresionați pe cineva? Oferiți-i un cadou. De obicei oamenii își amintesc de cei care le oferă daruri și au o atitudine bună față de ei.
5. Dacă trebuie să-i trasați cuiva o sarcină mai dificilă, oferiți-i posibilitatea de a alege între această sarcină și una mai dificilă. Veți vedea că o va alege fericit pe prima!
6. Pentru a calma un copil care plânge, priviți-l în ochi și zâmbiți. Principalul lucru este să-i distrageți atenția. Iar când va zâmbi, vi se va topi inima!
7. Dacă doriți să obțineți ceva, cereți mai mult. Oamenilor le este mai ușor să spună „da” după ce v-au refuzat ceva.
8. Dacă doriți ca oamenii să aibă încredere, acționați sigur, de parcă știți foarte bine ceea ce aveți de făcut.
9. Dacă vreți să câștigați încrederea cuiva, fiți sincer și recunoașteți că ați comis unele mici greșeli. Acest lucru vă va ajuta să stabiliți o relație de încredere, iar data viitoare când veți face o greșeală, această persoană va fi pregătită să vă asculte explicațiile.
10. Dacă doriți să impresionați și să-i face pe oameni să vă asculte, fiți atent la postură. Priviți-i în ochi, nu încrucișați brațele și picioarele etc.
11. Dacă doriți să aflați care este caracterul unei persoane, analizați modul în care se comportă cu persoanele care nu sunt importante pentru ea (șoferi de taxi, chelneri etc.).
12. Pentru ca o persoană vinovată de un anumit lucru să-și recunoască vina, n-o întrerupeți și lăsați-o să vorbească. După puțin timp va începe să se contrazică și va comite greșeli.
13. Când cineva vă mai povestește o dată anumite lucruri, în loc să-i spuneți: „Oare de câte ori poți repeta același lucru?” Spuneți-i: „Îmi amintesc, mi-ai mai povestit.” Aceasta este o afirmație pozitivă care vă va ajuta să vă păstrați prietenia.
14. Dacă simțiți că cineva vă privește insistent, căscați și ridicați imediat ochii. Persoana care vă privea va începe și ea a căsca.
15. Dacă doriți ca oamenii să fie de acord cu Dumneavoastră, încercați să vorbiți repede și cu entuziasm.
16. Dacă doriți ca lumea să vă asculte, spuneți că tatăl v-a învățat aceste lucruri. Veți vedea că interlocutorii vă vor trata cu mare respect!
17. Dacă doriți să faceți o impresie puternică asupra cuiva, strângeți-i mâna energic și puternic, iar înainte de aceasta trebui să fiți sigur că aveți mâna caldă.
18. Dacă simțiți că o anumită persoană nu vă simpatizează, rugați-o să vă împrumute ceva. Oricât de neplăcut ar fi acest lucru pentru ea, este puțin probabil să nu vă ajute, iar după acest caz părerea i s-ar putea schimba spre bine!
19. Pentru a trece liniștit prin mulțime, lăsați capul în jos și orientați-vă mai întâi spre o direcție și apoi spre cealaltă. Majoritatea oamenilor vă vor lăsa loc pentru a vă deplasa.
20. Dacă vă obsedează o anumită melodie și nu puteți scăpa de ea, amintiți-vă finalul acesteia și va dispărea.

 

Lasă un comentariu