Cele mai puternice afirmații ale lui Louise Hay. Spune-le în fiecare zi și viața ta se va schimba spre bine

Louise Hay a popularizat termenul de „afirmare” și a descris multe astfel de afirmații utile pentru autohipnoză. Această doamnă este absolut uimitoare! Ea zâmbește în toate fotografiile sale. Aceasta a murit la vârsta de 90 de ani, dar a lăsat în urmă o mulțime de fraze utile, precum:
1. „Vreau să scap de probleme. Sunt liber.ă Nu sunt deloc stresată. Nu am nicio teamă. Nu mi-e frică deloc. Nu sunt supărată. Am scăpat de sentimentul de vinovăție. Nu sunt deloc tristă. M-am eliberat de povara restricțiilor anterioare. Am scăpat de toate grijile și sunt calmă. Sunt în pace cu mine însumi. Sunt în siguranță.”
Nu este deloc greu să pronunți astfel de cuvinte în fața unei oglinzi.
2. „În viață găsesc dragoste și sprijin. Afirm că inima mea este larg deschisă și plină de iubire. În fiecare clipă încercăm să facem tot ce depinde de noi. Acest lucru se referă și la mine. Trecutul nu mai există. Nu mă identific cu părinții mei, cu comportamentul lor, etc. Sunt unic și mereu aleg să-mi deschid inima, pentru a lăsa iubirea, înțelegerea și compasiunea să intre în ea.
Sunt absolut liberă și pot fi oricine îmi doresc. Totul merge bine în viața mea.”
3. „Nu pierde timpul enumerându-ți neajunsurile. Nu repeta mereu despre absența celor dragi, despre prezența problemelor, bolilor, sărăciei și așa mai departe. Cu cât vorbești mai mult despre problemă, cu atât se înrăutățește mai mult.”
4. „Sunt o persoană unică. Îmi aleg o viață plină de speranță până în ultima zi a prezenței mele pe această planetă. Sunt în pace cu mine însumi și iubesc viața sub toate formele. Acesta este adevărul ființei mele. Totul în viața mea merge bine.” – Louise Hay

 

Lasă un comentariu