Testul penelor: alegeți pana care vă atrage cel mai mult și descoperiți ceea vă doriți în viața voastră

Nu gândi prea mult, alege doar prima pana care te atrage cel mai mult Citește mai jos explicatiile pentru a descoperi ce dezvăluie pana aleasa despre dorințele tale cele mai ascunse.
Pana nr 1 – Stabilitate (iti doresti stabilitate în viață)
Dacă nr 1 este pana care te-a atras mai întâi, atunci te-ai săturat de instabilitate. Petreci ore lungi de lucru fara somn, rezultatele se lasa asteptate si in acest moment simti presiune in viata ta. Nu contează cât de mult lucrezi, niciodată nu te simți în siguranță. Dacă alegi această pena, alegerea ta reflectă dorința de a avea o bază stabilă pentru a construi ceva solid în viața ta.
Pana nr 2 – Culori (iti doresti mai multa culoare în viață)
Dacă ochii ti-au fost atrasi de această pană, înseamnă că esti o persoană care se simte deprimată mai ales emoțional. Ai trăit întotdeauna viața cu o anume incertitudine, te simti în zona gri și ești înconjurat de negativitate. Dacă alegi această pană, alegerea aceasta reflectă dorința ta interioară de a adăuga culoare si ceva picant în viața ta.Vrei creativitate și noutate. Natura colorată și luminoasa a acestei pene te atrage. Vrei ca oamenii și situațiile toxice să se îndepărteze de viața ta.
Pana nr 3 – Simplitate (Vrei simplitate în viață)
Dacă ai fost prima dată atras de această pană, atunci te simți prins de natura complexă a vieții tale. Există multe lucruri care se petrec în jurul tău și nu-ți poți ține capul drept, te simți complet copleșit. Vrei să ai un stil de viață mult mai simplu. Dacă ați ales această pană, arată că nu suporti niciodată nimic legat de trădare, minciună și manipulare. Tot ce vrei în viață este tihna si simplitatea. Acestă pană simplă, dar elegantă, reflectă exact acest lucru.
Pana nr 4 – Concentrare (Vrei să te concentrezi în viață)
Dacă ai fost atras de cea de-a patra pană, te simti ușor distras și nu poti efectua sarcini simple. Te consideri bun la începerea unor noi proiecte, dar simti că timpul trece dificil pe masura ce proiectul avansează. Mintea ta este întotdeauna distrasă și tinzi să te plictisești repede. Dacă alegi această pană, alegerea reflectă dorința ta de concentrare.
Pana nr 5 – Varietate ( Vrei diversitate în viață)
Dacă alegi aceasta pană, acesta indică faptul că ești blocat in monotonie acum. Întotdeauna repeți aceeași rutină și acum simți acut nevoia de noutate. Te apasă treburile zilnice si cauți să intalnesti ceva nou. Alegerea acestei pene reflectă dorința ta de diversitate în ceea ce faci zi de zi. E momentul pentru o aventură și pentru a descoperi lucruri noi.

Lasă un comentariu