Cea mai infidelă zodie conform astrologilor. Care sunt nativii predispuși să înșele cel mai mult

Conform DailyMail, un site de aventuri extraconjugale analizat datele de la membrii lor căsătoriți și au descoperit că Balanțele sunt cele mai susceptibile de a avea o aventură, 16% dintre adulterii de pe site aparținând acestui semn zodiacal.
Gemenii cu două fețe îi ajung din urmă cu 14%, urmați de Capricorn pe locul trei cu 12%, în timp ce Scorpionul a fost cel mai fidel semn.
La polul opus sunt Scorpionii, semne „pasionale și persistente”, ceea ce înseamnă că sunt hotărâți să facă o relație să funcționeze, înșelând doar în ultimă instanță.
Cele mai infidele zodii
1. Balanță 23 septembrie – 22 octombrie
Nu este de mirare că Balanțele sunt cele mai infidele soților lor. Semnele aeriene se îndrăgostesc cu ușurință de oameni și este probabil să se implice într-o serie de aventuri.
2. Gemeni 21 mai – 20 iunie
Gemenii iubesc aventura și se plictisesc cu ușurință, ceea ce înseamnă că sunt mai puțin probabili să fie fideli unei singure persoane.
3. Capricorn 22 decembrie – 19 ianuarie
În timp ce Capricornii sunt cu capul pe umeri și au tendința de a lua cu atenție toate deciziile lor, aceștia se pot angaja în relații extraconjugale ca mijloc de ușurare a vieții lor cotidiene stresante.
4. Taur 20 aprilie – 20 mai
Taurii sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru flirt, împreună cu ambiția intensă pe care Jessica Leoni o prezice că i-ar putea determina să se simță „îndreptățiți” la o altă relație.
5. Rac 21 iunie – 22 iulie
Racul tinde să fie grijuliu într-o relație și să protejeze foarte mult partenerul, cu toate acestea, lipsa de sprijin în relație ar putea duce la căutarea confortului în altă parte.

 

Lasă un comentariu