Nu lăsați o floare să vă facă să uitați, iar un bărbat să vă răpească bucuria de a trăi!

“Astăzi am primit flori. Nu este ziua mea de naștere sau vreo altă zi specială. Noi am avut prima ceartă aseară și el mi-a spus multe lucruri urâte care chiar m-au rănit. Știu că îi pare rău și nu a vrut să spună acele lucruri. Pentru că azi mi-a trimis flori.
Astăzi am primit flori. Nu este aniversarea noastră sau vreo altă zi specială. Aseară, el m-a împins în perete și a început să mă sufoce. A fost un coșmar. Nu îmi vine să cred că a fost real. M-am trezit cu gâtul inflamat și cu semne peste tot. Știu că îi pare rău. Pentru că azi mi-a trimis flori.
Astăzi am primit flori. Nu este Ziua Mamei sau vreo altă zi specială. Aseară, el m-a bătut din nou și a fost mult mai rău ca celelalte dăți. Dacă îl părăsesc, ce o să fac? Cum o să am grijă de copii? Cum o să fac rost de bani? Îmi e frică de el, dar și să plec. Știu că îi pare rău. Pentru că azi mi-a trimis flori.
Astăzi iar am primit flori. Astăzi este o zi foarte specială. Este ziua în care are loc înmormântarea mea. Aseară,  m-a bătut până m-a omorât.  Dacă aveam destul curaj și putere pentru a-l părăsi…Astăzi nu mai primeam flori.”
(Sunt multe femei în lume, victime ale violenței în familie, și nu vor să iasă din această relație toxică pentru că le e frică de gura lumii sau nu vor să lase copii fără tată. Lumea mereu vorbește, iar copii vor crește și vor înțelege că e mult mai bine să crești într-un mediu sănatos!)
Nu lăsați o floare să vă facă să uitați, iar un bărbat să vă umbrească fericirea!
Și nu uitați: FLORI POT FI ADUSE ȘI PE MORMÂNT!

Lasă un comentariu