Abilitățile psihice înnăscute pe care le posedă fiecare semn zodiacal

Când vorbim despre abilitățile psihice, mulți oameni cred că vorbim de science-fiction. De fapt, noi oamenii avem toate aceste abilități și avem puterea de a le exploata, dacă știm să le descoperim. Cel mai important pas pentru a-ți exploata abilitățile psihice este să-ți cunoști semnul astrologic și limitele sale.
Berbec
Abilitatea psihică specială a Berbecului este de a presimti ceva cu adevărat important. De exemplu, poate intra din întâmplare într-un bar, în care cânta un solist, pe care îl simte talentat, iar anul următor, acest artist devine celebru. Această abilitate este un dar foarte util, care-l poate conduce la succes datorită intuiției, pe tot parcursul vieții.
Taur
Taurul este capabil să perceapă linia invizibilă care desparte binele de rău. De exemplu, în timpul unei conversații, se poate opri la timp, pentru a nu crea probleme între el și celălalt. Sau, dimpotrivă, poate înțelege perfect cine are intenții bune și cine are de gând să îl însele sau păcălească.
Gemeni
Gemenii sunt un semn de Aer al zodiacului, care că nu au nevoie de al șaselea simt, deoarece toate cinci sunt foarte bine dezvoltate. Acești nativi nici nu au nevoie să își aleagă cuvintele. Gemenii știu dinainte ce să spună, și în ce fel, uimindu-i pe cei din jur. Această este o abilitate psihică care provine din stilul mercurian abil, specific Gemenilor.
Rac
Racul poate percepe ce simt cei din jurul sau, dacă între ei s-a format o tensiune emoțională. Racul este un semn zodiacal guvernat de Lună și abilitatea sa psihică se leagă firește de emoții. Este empatic și simte necazurile și tensiunile celor dragi, iar familia se poate baza mereu pe puterea lui de înțelegere și ajutor.
Leu
Leii simt cursul vieții și știu cum să își impună puterea. Acești nativi se adaptează mediului care-i înconjoară. Simt cum pot organiza și planifică cu ușurință ziua reușind să își îndeplinească sarcinile. Esența lor de conducători îi face să simtă pericolele și să le ocolească cu dibăcie.
Fecioara
Abilitatea psihică esențială a Fecioarei este darul de a anticipa anumite evenimente și de a înțelege consecințele. Această caracteristică le oferă șansa să se ocupe cu succes de afaceri și să își conducă corect viața personală. Fecioarele pot percepe cu siguranță care este momentul potrivit pentru ceea ce au de făcut.
Balanță
Abilitatea psihică a Balanței este de a percepe alte persoane, de a le ghici starea sufletească, pentru a le înțelege motivele și acțiunile. Din păcate însă Balanța nu se înțelege foarte bine pe sine. Uneori se poate manifesta critic și au un scepticism exagerat. Balanța știe mai bine să judece lucrurile pentru ceilalți, nu pentru sine.
Scorpionul
Un Scorpion nu înțelege și respinge conversațiile false și mincinoase, în spatele cărora se ascund intenții rele. Darul lor psihic este citirea adevăratelor intenții ale interlocutorului. Scorpionii pot simți cu ușurință când o persoană vrea ceva mai mult decât o conversație și când sunt doriți. Scorpionul percepe toate poftele și pasiunea oamenilor și simte tensiunea sexuală fără să aibă nevoie de cuvinte.
Săgetător
Nativii Sagetatori sunt incredibil de optimiști, percep corect din zbor oportunitățile și șansele. În timp ce unii fac analize și studii pentru înțelegerea perspectivelor. Săgetătorul simte corect viața și știe ce trebuie să facă pentru a obține succes. Și nu doar în domeniul profesional ci și în cel amoros.
Capricorn
Capricornii sunt mereu gata să meargă mai departe. Ei simt ritmul vieții și înțeleg perfect când să renunțe la amintiri și trecut și să meargă spre ceva nou. Această abilitate le permite nu numai să aibă succes, ci și să se bucure din plin de viață.
Vărsător
Vărsătorii au ca abilitate psihică darul înnăscut de a citi gândurile celor din jur. Vor folosi această abilitate cu talent, transformând-o într-o adevărată pasiune. Ei se pot distra cu oamenii, aflându-le dorințele, deși deja știu despre ce e vorba.
Pești
Peștii sunt cei mai înzestrați psihic din toate semnele zodiacului. Capacitățile lor mentale le permit să aibă o anume viziune asupra oamenilor, ei remarcă ceea ce alții nu observă. Peștii știu cum gândesc semenii lor și de multe ori sunt capabili să înțeleagă anumite acțiuni aparent fără sens sau justificare.

Semnele de foc ale Berbecului, Leului și Săgetător sunt asociate cu inspirația, pasiunea, credința și idealismul și par să acționeze rapid pe baza ideilor lor intuitive. Ei sunt adesea binecuvântați cu adevărata clarcunoaștere, ceea ce înseamnă o cunoaștere clară.
Semnele de apă ale Rac, Scorpion și Pești sunt asociate cu emoție, intuiție, misticism și sensibilitate extraordinară. Ei simt lucrurile profund și adesea le place să mediteze asupra oricăror impresii psihice. Au tendința de a avea o mare clarsentință, ceea ce înseamnă un sentiment clar.
Semnele de aer ale Gemeni, Balanță și Vărsător sunt asociate cu procesele mentale, intelectul, rațiunea și comunicarea și par să le facă plăcere să analizeze orice gânduri sau idei psihice pentru claritate. Ei sunt adesea înzestrați cu clarviziune puternică, care este o vedere clară.
Semnele de Pământ ale Taurului, Fecioarei și Capricornului sunt asociate cu stabilitatea, caracterul practic, realismul și senzația și tind să acționeze asupra a ceea ce simt cu un fel de pragmatism prudent. Ei posedă adesea o claraudiență puternică, ceea ce înseamnă un auz clar.

Lasă un comentariu