„Nu trebuie să fii o femeie puternică. Trebuie doar să fii o femeie care poate să se ridice atunci când este necesar.” Cele mai frumoase citate ale lui Meryl Streep

Meryl Streep este una dintre cele mai talentate actrițe din lume, iar discursurile și citatele ei au inspirat mulți oameni de-a lungul anilor. Iată zece dintre cele mai celebre citate ale sale:

  1. „Nu pot să mă schimb decât dacă știu cine sunt, ce gândesc și ce simt. E cel mai greu lucru din lume, cunoscându-te pe tine însuți. Iar când o faci, este ca și cum ai deveni invincibil.”
  2. „Atunci când nu știi ce să faci, fă ceva.”
  3. „Nu e nevoie să ai toate răspunsurile. Trebuie doar să fii sigur că întrebările sunt corecte.”
  4. „Nu trebuie să ai totul în comun cu personajul tău. Trebuie să-l înțelegi. Trebuie să-l iubești.”
  5. „Frumusețea vine în toate formele, dimensiunile și culorile. Nu ar trebui să luptăm împotriva frumuseții, ci să o sărbătorim.”
  6. „Viața este scurtă. Nu rămâne blocat în trecut. Fii conștient de trecut, dar trăiește în prezent și privește spre viitor.”
  7. „Nu trebuie să fiu toți pentru toți. Trebuie doar să fiu cine sunt pentru mine.”
  8. „Nu mă tem de moarte. Mi-e frică de momentul în care nu voi putea învăța și crește.”
  9. „Sunt un actor, dar sunt o ființă umană mai întâi. Trebuie să am viață pentru a putea juca viața.”
  10. „Nu trebuie să fii o femeie puternică. Trebuie doar să fii o femeie care poate să se ridice atunci când este necesar.”

Aceste citate reflectă atât filosofia personală a lui Meryl Streep, cât și abordarea sa față de actorie și viață în general.

Lasă un comentariu