Lasă-i să plece. Nu reține pe nimeni. Totul va veni la tine atunci când vei avea cea mai mare nevoie

Află când este momentul potrivit să renunți. Lasă-ți prietenii, lasă-ți relațiile eșuate, lasă-ți obiceiurile proaste. Lasă depresia și gândurile rele, lasă-ți amintirile dureroase, părăsește oamenii negativi sau pur și simplu lasă-i pe cel de lângă tine.
Pleacă la timp. Nu-ți acoperi corpul cu cicatrici. Nu-ți mai infecta sufletul cu virusul numit vinovăție – este doar o emoție care te deconectează de viața ta și de tine însuți.
Apreciază-ți viața mai mult decât o fac alții. Dacă vezi că cineva își pune viața înaintea ta, pleacă. Ar trebui să înveți că ești responsabil pentru viața ta înainte de a deveni responsabil pentru a altcuiva. Nimeni nu s-a născut victimă. Dumnezeu nu îți cere să-ți sacrifici viața sau capacitatea de a iubi.
Nu este greu să te pierzi – să devii altceva, să trăiești viața altcuiva, să pleci într-o altă lume, într-o altă realitate. Nici măcar nu este greu să vrei și să dorești toate aceste lucruri.
Ceea ce este dificil este să te GĂSEȘTI. Suntem singurii care putem stabili limitele cât dăm. Sacrificându-te pentru nimic, nu-ți adaugi puterea; devii mai slab.
Învață să ieși din anumite situații. Vei recunoaște întotdeauna momentul potrivit, doar crezi în tine, ai încredere în intuiția ta și nu-i minți pe alții.
Nu există oameni răi, indiferent de părerea noastră. Sunt oameni diferiti de noi. Și nu avem nicio responsabilitate pentru alte acțiuni decât ale noastre.
Tot ceea ce se întâmplă în viața noastră, aiai sau aiurea, se întâmplă cu permisiunea noastră. Am creat viața așa cum este. Am lăsat întunericul să ne domine existența și am lăsat personal frica în viața noastră. Am devenit străini în propria noastră viață.
Privește în jur pentru că poate a venit timpul să renunți la tot.
Este incredibil de dificil să lăsăm totul în urmă, tot ceea ce am trăit și să plecăm, indiferent de ce spun alții. Este dificil să pleci, dar când vine momentul potrivit, plecarea este necesară.
Îndepărtează-te de iluziile obsesive și de fricile impuse, dar nu uita niciodată să continui să visezi și să încerci. Nu-ți fie frică de eșec – înseamnă doar că ai încercat. Nu-ți fie frică de reacțiile altora, pentru că nu poți prezice nimic înainte ca acesta să se întâmple cu adevărat, și chiar dacă ai putea – să-ți fie frică de asta este inutil. Asta este – pleacă și continuă.
Suntem mereu conștienți de ceea ce ne dorim. Ne amintim de fiecare dată când ne așteptam să obținem ceva, dar nu am făcut-o. Dar niciodată nu ne gândim la ce ne-a scutit universul, ne oferindu-ne imediat lucrurile pe care ni le doream.
Adevărul este cu adevărat simplu. Totul vine la noi la momentul potrivit, chiar și miracolele. De aceea ar trebui să pleci la timp, să renunți la lucruri și să nu ții pe nimeni înapoi. Pentru că, dacă zăbovi, scenariul vieții se va repeta în continuare, doar diferiți actori vor juca rolurile.
Acesta este un material tradus,  ne cerem scuze pentru eventualele erori.

 

Lasă un comentariu