Cum să ceri Universului orice vrei și să manifești tot ce dorești

Cu toții avem puterea de a manifesta orice ne dorim și de a crea împreună cu Universul. Și nu este un fel de putere super naturală despre care vorbim, ci un lucru foarte real și pozitiv, care poate aduce mai multă abundență, fericire, iubire în viața ta și în acest univers. Împreună putem crește frecvența vibrațională a universului atunci când începem să ne aliniem cu ea. Iată câțiva pași care vă pot ajuta în călătoria dvs. spre manifestarea vieții pe care o doriți și lăsați universul să-și ofere ajutorul.
Pasul 1: Fiți foarte clar cu ceea ce doriți.
Când ești foarte clar despre propriile tale dorințe cele mai profunde, când ești în contact cu asta, poți face pași pentru a-ți manifesta asta. Nu contează ce vrei, nu fi timid cu tine și universul. Este timpul să sapi adânc și să vezi ce dorești.
Pasul 2: Odată ce știi ce vrei, este timpul să întrebi universul.
Meditează, vizualizează, rugăciune – fiecare lucru ajută. Ori de câte ori poți vorbi cu universul. Credeți că există o putere mai mare care vă ascultă. Când începeți această practică, este posibil să nu primiți niciun răspuns, dar universul va începe mai devreme să răspundă și veți începe să vedeți un semnal subtil în jurul vostru pentru a vă spune că universul ascultă și răspunde. Aduceți mai multă concentrare în meditație. Muzica este o modalitate grozavă de a aduce această focalizare și de a ține la distanță distragerile externe.
Pasul 3: Creează spațiu și timp în viața ta pentru ca noile lucruri pozitive să se manifeste.
Este foarte ușor să intri în agitație și să devii ocupat să faci pași pentru a face ceva să se întâmple, dar trebuie, de asemenea, să creezi spațiul și timpul din viața ta pentru a lăsa acele noi experiențe să intre. Este timpul să te bucuri și să zâmbești de acele mici experiențe. care ne fac viața frumoasă.
Pasul 4: Dă înainte de a putea primi.
Acest lucru derivă din pasul 3. Trebuie să oferiți tot ceea ce vă ocupă timpul și spațiul pentru a primi ceva nou. Așa că, orice ați acumula, lăsați-vă. Indiferent de ce te agăți, dă drumul.
Pasul 5: Recunoștință întotdeauna.
Întotdeauna mulțumesc universului pentru tot ceea ce vine în viața ta. Nu respinge, îmbrățișează-l. Cu brațele deschise. Fiecare zi este o binecuvântare a acelui creator de a experimenta ceva nou în această viață, de a-l îmbrățișa.
Pasul 6: Ridicați vibrația în și în jurul vostru.
Meditează, exersează, zâmbește și păstrează lucrurile din interior și din exterior din mediul tău curate și pozitive. Redați muzică cu energie pozitivă în casă și birou.
Pasul 7: miracolele se întâmplă. Aveți încredere în proces.
Când ești gata să primești, vei fi uimit de cum totul în această călătorie s-a desfășurat și a conspirat pentru a-ți manifesta dorința interioară.

 

Lasă un comentariu