Visele noastre călăuză către trecut: Semne și semnificații din viețile anterioare

Cine ai fost în viața ta trecută? Poate ai fost un inventator, un actor sau un bucătar!
Uneori viața noastră actuală nu are sens. S-ar putea să te confrunți cu o provocare similară din nou și din nou și să nu ai idee de ce continuă să se întâmple. Este posibil să observați că anumite persoane vă jignesc fără un motiv logic. S-ar putea să fii atras în mod inexplicabil de un loc, de o persoană sau de o familie. De ce?
Răspunsurile la întrebările tale din viața actuală pot fi de fapt din experiențele tale de viață anterioare. Vrei să găsești răspunsurile?
Este posibil să puteți accesa acele amintiri din viața trecută în vise.

Mulți oameni experimentează premoniții în visele lor, în special despre evenimente viitoare, cum ar fi nașterea unui copil, moartea, numerele la loto…etc.
Dar uneori visele noastre nu ne oferă informații despre viitor; s-ar putea să ne ofere o perspectivă asupra trecutului nostru. A avea amintiri din vieți anterioare în vise este mai frecvent decât ai putea crede.
Deci, de unde știi că un vis pe care îl faci face lumină asupra unei vieți trecute?
Există o serie de semne că aveți amintiri din vieți anterioare în vise.
Potrivit specialiștilor visul reflectă un timp și un loc istoric. Ai avut un vis în care te-ai regăsit în haine de modă veche care nu arăta ca nimic din ce ai purta în această viață? Poate că nu ai recunoscut pe niciunul dintre oamenii din vis, dar ai observat că peisajul era în mod clar cel dintr-o perioadă sau un secol anterior.
Dacă simți că vezi ceva familiar în visele tale sau ceva care se simte ca „acasă” și nu este ceva pe care îl recunoști în viața ta actuală, ar putea fi o perspectivă asupra unei vieți trecute.
Ai un vis recurent despre cineva pe care nu-l recunoști.
Visele recurente sunt cele pe care le aveți din nou și din nou sunt deosebit de importante, așa că ar trebui să le acordați întotdeauna atenție. Dacă aveți un vis recurent despre cineva și nu recunoașteți persoana, sunt șanse să existe o legătură puternică între tine și această persoană. De fapt, această persoană ai putea fi tu într-o viață trecută.
Simți un atașament puternic sau o emoție puternică față de o experiență necunoscută.
Dacă visezi la ceva ce nu s-a întâmplat în viața ta actuală, totuși simți un atașament puternic față de vis sau te trezești și știi că visul a fost important, este posibil ca visul să-ți aducă în prim plan de unele informații dintr-o viață trecută.
Emoția este întotdeauna un semn de atenție. Dacă nu poți aplica informațiile pe care le primești în vis în viața ta actuală înseamnă că visul tău este despre ceva ce ai trăit într-o altă viață…
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu