7 moduri de a comunica cu ființele spirituale din jurul tău

Aproape toate conceptele din Univers au un pol opus. De exemplu, yin și yang, lumină sau întuneric, bine sau rău, sacru versus profan etc. La fel, lumea temporală și lumea spirituală sunt imagini în oglindă. Te poți conecta cu ființele spirituale la fel de repede ca și cu cele pământești.
Trebuie să știi cum să-ți deschizi sufletul și să asculți un răspuns.
Patru tipuri de ființe spirituale binevoitoare. Dacă nu ești sigur că crezi în ființe supranaturale, ele înțeleg. Vestea bună este că ei cred în tine și vor să te ajute în călătoria ta spirituală. Acestea sunt patru tipuri de gardieni cerești binevoitori pe care probabil îi recunoașteți.
1. Îngeri
Ființele angelice locuiesc într-un fel în majoritatea tradițiilor religioase și culturale. Ei sunt mesageri divini trimiși pentru a-și ajuta acuzațiile muritoare. Arhanghelii ajută la vindecare și oferă îndrumare, în timp ce îngerii păzitori protejează de pericolele fizice și psihice.
2. Maeștri spirituali
Spre deosebire de îngeri, aceste ființe cerești au fost cândva oameni și au transcendet în nemurire. Ele sunt adesea figuri religioase de evlavie, cum ar fi Iisus, Mahomed, Buddha sau Fecioara Maria. Sfinții din toate tradițiile religioase fac și ei parte din această moștenire spirituală magnifică.
3. Cei dragi plecați
Legătura care te leagă de cei dragi nu este ruptă la moarte. Ei se trezesc spiritual și își continuă relația de dragoste și devotament. Spiritele lor lucrează pentru a te ajuta în momentele tale cele mai sumbre, la fel cum au făcut-o când erau în viață pe Pământ.
4. Animalele spirituale
Multe religii mondiale recunosc spiritualitatea tuturor animalelor. Ei cred că spiritele animalelor plecate se conectează cu oamenii. Ei pot oferi muritorilor atributele lor notate la nivel spiritual.
Cum să comunici cu ființele spirituale
Trebuie să comunicați cu ghizii voștri spirituali și cu alte ființe cerești cu o inimă deschisă și sinceră. Când ești deschis la mesajele lor, vei fi surprins de modul în care te maturizezi mental, emoțional și spiritual. Iată zece moduri prin care să luați în considerare comunicarea în tărâmuri spirituale.
1. Practicați trăirea în prezent
2. Căutați semne de la ființele spirituale care vă ghidează
3. Căutați mai multe cunoștințe despre ființele spirituale
4. Cultivează-ți partea spirituală
5. Dezvoltați-vă intuiția pentru a detecta ființele spirituale
6. Comunicați zilnic cu ghizii dvs
7. Păstrați un jurnal pentru a înregistra interacțiunile cu ființele spirituale

 

Lasă un comentariu