10 semne care pot dezvălui un suflet reîncarnat

Te-ai întrebat vreodată dacă ai trăit înainte ca o persoană diferită în alt timp și loc? Este o credință centrală în hinduism și alte tradiții culturale. Iată zece indicii că ai putea fi un suflet reîncarnat.
1. Un suflet reîncarnat ar putea avea un Déjà vu constant
Ai adesea o legătură misterioasă când vizitezi locuri pe care nu le-ai mai văzut până acum în viața ta? Clădirile, străzile, priveliștile și sunetele sunt ciudat de familiare. Înainte de a întoarce un colț, ești ciudat de conștient de ceea ce vei vedea. Poate întâlnești un străin și faci imediat clic ca și cum ai fi vechi prieteni. Acest fenomen se extinde și mai mult atunci când recunoașteți conversațiile și alte evenimente actuale ale vieții ca o repetare a trecutului. Este această atingere de déjà vu doar un șir de coincidențe sau este dovada sufletului tău reîncarnat?
2. Ai adesea vise recurente
Majoritatea oamenilor care pretind că sunt suflete reîncarnate au de obicei o legătură unică cu lumea viselor. Ai experimentat vise recurente încă din copilărie? Poate că aceste vise sunt atât de vii încât sunt ca niște amintiri reale. S-ar putea să te vezi într-o tragedie ca o altă persoană într-un loc și timp diferit. Cumva, visele tale recurente sună adevărate în mintea ta și pot dezvălui o experiență de viață trecută.
3. Simți că nu-ți aparține dacă ești un suflet reîncarnat
Ai simțit vreodată că te-ai născut din timpul tău și nu ai aparține prezentului? Este posibil ca aceste senzații extraordinare să fi fost cu tine atâta timp cât îți amintești. Cum explici afinitatea pe care o poți avea pentru o țară străină sau altă perioadă? Probabil ai auzit că alții te numesc „suflet bătrân”.
Este ca și cum mintea, inima și spiritul tău se intersectează cu o altă viață din trecut. Știi instinctiv lucruri despre culturi și epoci cu mult înainte de vremea ta. Doar o privire în casa ta poate arăta decorul și alte elemente ale unei culturi diferite care rezonează cu tine.
4. Ai un suflet pereche
Într-un articol publicat de YouGovAmerica, statisticile afirmă că cel puțin 60 la sută dintre americani cred în sufletele pereche. Este o credință că două inimi au fost destinate să fie iubite. Cei care pretind că sunt suflete reîncarnate merg mai departe spunând că sufletele lor pereche le-au fost alături în fiecare încarnare.
5. Un suflet reîncarnat ar putea avea frici și fobii inexplicabile
Toată lumea are nevoie de o doză sănătoasă de frică pentru a-și trăi viața. Unele preocupări comune includ întunericul, furtunile sau animalele. Cu toate acestea, fobiile ar putea interfera cu activitățile tale zilnice. Dar ce se întâmplă dacă ai temeri paralizante și fobii pe care evenimentele traumatice din trecutul tău nu le pot explica? Poate că ești îngrozit de foc și ai vise recurente despre a fi într-o casă în flăcări. Ești hipersensibil sau ești un suflet reîncarnat care a trăit un infern devastator?
6. Ai cunoștințe inexplicabile
Este posibil să nu experimentați niciodată ceva wow, dar este posibil să aveți o pasiune puternică pentru o limbă străină. Chiar înainte de a o studia, cuvintele noi și cadența limbii îți par naturale. Dacă ești un suflet reîncarnat, este posibil ca inima ta să tânjească după pământurile și limbile din viețile tale anterioare.
7. Ești un empat natural dacă ești un suflet reîncarnat
Ești o persoană empatică la care oamenii apelează adesea pentru confort și liniște? Pe măsură ce le asculți poveștile, poate că empatia îți crește până la punctul în care îți amintești aceleași evenimente? Lucrul ciudat este că ai amintiri și senzații vii, dar nu s-au întâmplat niciodată în această viață.
8. Ești foarte intuitiv
Această abilitate inconștientă te poate ajuta să iei decizii mai bune, conform articolului. Când aveți un simț al intuiției bine dezvoltat, poate indica cunoștințe și evenimente din trecut. De exemplu, un prieten vă prezintă pe cineva care pare perfect normal și politicos. Cu toate acestea, ceva în intestine vă spune să nu aveți încredere în ei. Simți vibrații negative de la această nouă cunoștință sau ți-ai blocat coarnele cu ele în trecut?
9. Alte abilități psihice
Cum explici când avertizi pe cineva cu detalii ciudate și evenimentul s-a adeverit așa cum ai văzut? Cei care cred în viețile anterioare pot lega astfel de fenomene la legătura voastră cu conștiința colectată. În plus, dacă credeți într-o existență ciclică, este posibil să fi trăit aceeași energie într-un alt tărâm.
10. Aveți viziuni ale vieților anterioare
Unul dintre posibilele semne revelatoare pe care le-ați trăit înainte este că aveți viziuni constante despre viețile anterioare. Acestea pot veni la tine în vise recurente sau chiar se pot manifesta ca o visare cu ochii deschisi. Retrăiești momente din aceste vieți anterioare în detalii vii, care includ simțuri și conștientizare sporite.

 

Lasă un comentariu