Cum să comunici în siguranță cu spiritele

Toată lumea poate accesa lumea spiritelor, dar de multe ori accesul nu vine până când nu ești cu adevărat dispus și gata pentru experiență.
Uneori, totuși, spiritele pot veni la noi fără o invitație oficială, cum ar fi o persoană dragă care a traversat sau printr-un anumit spațiu, cum ar fi în casa ta.
Adesea, când un spirit ne vizitează în acest fel, este pentru că are un mesaj de vreun fel sau vrea să ne arate ceva important.
A intra în lumea spiritelor înseamnă cu siguranță a intra în necunoscut, așa că este important ca oricine dorește să se conecteze să aibă o cutie de instrumente de protecție.
Dacă întâlnești energia spirituală și vrei să afli mai multe sau dacă vrei să inviți un anumit spirit în spațiul tău, cum ar fi o persoană dragă care a decedat, iată cel mai sigur mod de a proceda.
Notă: Conectarea cu lumea spiritelor nu este niciodată 100% sigură! Așa că asigură-te că ești mereu prudent și urmărește-ți instinctele.
Pasul 1: Protejați-vă
Aceasta este cea mai importantă parte a oricărei conexiuni cu spiritul. Înainte de a deschide ușa comunicării este important să vă protejați energia și spațiul. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să petreceți ceva timp meditând și încărcându-vă energia. Puteți face acest lucru imaginându-vă o lumină albă frumoasă care înconjoară întreaga ființă.
Puteți, de asemenea, să apelați la ghizii voștri spirituali și la îngeri să vă protejeze sau să folosiți cristale protectoare precum ametist.
Pasul 2: Setați un spațiu sacru
Dacă doriți să invitați o persoană dragă sau să primiți informații de la un spirit, este important să creați mai întâi un spațiu sacru. Acest spațiu sacru ar trebui să se simtă în siguranță și să fie ferit de aglomerație sau distragere a atenției.
De asemenea, îți poți umple spațiul sacru cu cristale, plante, ierburi, lumânări și alte lucruri care te fac să te simți bine. A avea un pix și hârtie poate fi, de asemenea, la îndemână dacă vrei să poți nota lucrurile.
Pasul 3: Stabilește-ți intenția
Odată ajuns în spațiul tău sacru, stabilește-ți intenția de comunicare. Fiți clar despre experiența pe care doriți să o aveți și asigurați-vă că stabiliți limite și declarați-vă intenția ferm.
De exemplu, intenția ta poate fi…
„Doresc să mă conectez cu (introduceți numele), cer să fiu ghidat și protejat să aud mesajele pe care (numele) le are pentru mine și ca mesajele să fie livrate într-un mod blând. Le rog ghizilor mei spirituali și îngerilor să mă protejeze prin acest proces și să mă ajute să primesc orice mesaje care sunt necesare.”
Dacă nu sunteți sigur dacă spiritul cu care doriți să vă conectați poate fi dăunător sau nu, puteți chema ghizii voștri spirituali să acționeze ca un „păzitor” între voi doi. Aceasta este o opțiune bună dacă aveți de-a face cu spirite necunoscute în casa dvs. sau dacă sunteți începător când vine vorba de conectare.
Nu uitați, atunci când aveți de-a face cu spirite necunoscute, cel mai bine este să simțiți mai întâi energia. Dacă percepi orice vibrație negativă sau nu ești sigur, cel mai bine este să-l lași pe seama unui expert sau pur și simplu să te concentrezi pe curățarea casei tale.
Pasul 4: Rămâneți deschis la mesaje
După ce ți-ai stabilit intenția, începe să vorbești cu spiritul ca și cum ar fi deja acolo. Pune-i toate întrebările pe care le dorești și așteaptă să vezi dacă auzi un răspuns.
Răspunsurile din lumea spiritelor pot varia, dar s-ar putea să simți senzații corporale, furnicături, să vezi semne sincronice, scântei de lumină sau să auzi mesaje audibile. Rămâi deschis la conexiune și poate chiar notează orice experiență pe care le vezi sau simți.
Instrumentele care vă ajută să primiți mesaje de la spirit includ scrierea automată, pendulele și plăcile ouija.
Pendulele sunt un instrument excelent pentru începători și sunt mult mai puțin intimidante decât scrierea automată sau plăcile ouija.
Când vine vorba de plăci ouija, personal nu le-aș recomanda decât dacă sunteți un expert absolut experimentat și ați mai tratat cu lumea spiritelor de multe ori înainte.
În timpul acestui proces, este important să știți că este posibil să nu primiți răspunsul imediat. Fii răbdător și blând și știi că îți vei auzi răspunsurile atunci când trebuie.
De asemenea, ajută la menținerea minții deschise, de multe ori auzim sau primim răspunsurile, dar nu reușim să le realizăm pentru că nu este așa cum ne așteptam.
Pasul 5: Închideți ușa
Odată ce ați terminat cu întrebările, ar trebui să vă închideți „sesiunea” anunțând că ați terminat. S-ar putea să doriți chiar să vă trimiteți spiritul luându-și la revedere și mulțumindu-le pentru mesajele lor.
Atunci veți dori să vă curățați spațiul și aura cu salvie, clopote, cristale sau tămâie. Acest lucru este foarte important și cu siguranță nu este un pas care trebuie ratat.

 

Lasă un comentariu