5 moduri de a identifica mesajele fizice de la îngerii voștri păzitori

Încerci să te conectezi cu îngerul tău păzitor? Simți că nu poți să primești mesajele lor?
Ei bine, lucrul este că poate că îngerul tău păzitor te adresează, dar tu nu-ți dai seama. Iată câteva dintre diferitele moduri în care Îngerul tău păzitor încearcă să-ți trimită un mesaj prin atingere; astfel încât să puteți simți de fapt aceste mesaje deoarece au o manifestare fizică:
1. Îmbrățișarea îngerului:
Uneori, când încerci să te conectezi cu îngerul tău păzitor, s-ar putea să simți că cineva te îmbrățișează. Da, s-ar putea să simți că cineva te ține de mâini cu blândețe și îți oferă o îmbrățișare caldă iubitoare. Ei bine, acesta este un semn că îngerul tău păzitor este în jurul tău și încearcă să te ajute. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când ești foarte stresat și obosit și Îngerul vrea să arate că sunt în jurul tău pentru a te ajuta să te faci mai bine. Așadar, este modul lor unic de a vă spune că ești important pentru ei și, prin urmare, au grijă de tine suficient pentru a-ți oferi o îmbrățișare caldă iubitoare.
2. Un sentiment de căldură:
Dacă încerci să te conectezi cu Îngerul Păzitor și începi să simți că temperatura din jurul tău crește, asta înseamnă că ei sunt în jurul tău. Da, vor să te facă să te simți cald și acesta este un mod prin care poți realiza că sunt în jurul tău și recunosc că dorești să te conectezi cu ei.
3. Un curent electric:
Uneori este posibil să simțiți și un curent de energie electrică. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că sunt în jurul tău. Această putere electrică vă poate afecta doar corpul, dar nu într-un mod negativ. Te poate șoca și uimește și ar putea fi de fapt foarte puternic. Dar nu-ți face griji, este doar un semn că îngerul tău păzitor este în jurul tău. Ei doar se asigură că le cunoașteți și le recunoașteți prezența mai mult ca niciodată și de aceea folosesc un semn puternic pentru a vă spune despre prezența lor.
4. Vânt sau briză angelică:
De asemenea, s-ar putea să simți prezența Îngerului Păzitor într-un mod foarte ușor; da; de fapt cu un vânt sau o briză îngerească în jurul tău. Îngerul păzitor poate doar să încerce să-ți spună că te aud și te asigură de dragostea și afecțiunea lor. De asemenea, briza poate fi o modalitate de a te liniști și de a aduce pace și urări de bine în viața ta. Briza este un semn al modului în care rugăciunile tale sunt auzite și lucruri bune vin în calea ta.
5. Simțiți ca și cum cineva stă lângă tine:
Uneori s-ar putea să simți, de asemenea, că cineva stă cu tine în timp ce te lupți să te conectezi cu Îngerul tău Păzitor. Ei bine, acesta nu este altul decât Îngerul Păzitor însuși. Poate părea înfiorător, dar cu siguranță nu este. Nu există nimeni în care să poți avea mai multă încredere decât îngerul tău păzitor. Deci, nu vă simțiți inconfortabil sau speriat dacă simțiți că sunt prin preajmă.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu