Cum să atragi cu adevărat viața pe care ți-o dorești

Iată câteva idei despre arta manifestării
1. Spiritul știe întotdeauna ce este cel mai bun pentru tine: asta înseamnă că orice poți visa pentru tine însuți, spiritul are ceva infinit mai bun și ceva care s-ar putea să nu fie încă în domeniul tău de gândire.
2. Obții ceea ce ai nevoie: asta înseamnă că orice trebuie să vină la tine te va găsi și orice nu este menit să vină la tine, nu te va găsi niciodată.
3. Atrageți cine ești: asta înseamnă că atragi în viața ta cine ești și nu ceea ce îți dorești. Atrageți tot ce vibrează cu energia voastră în ansamblu – aceasta include mintea, corpul și spiritul.
Deci, cum poți manifesta viața pe care ți-o dorești? Mai întâi trebuie să DEVII viața pe care ți-o dorești. Aceasta înseamnă că mai întâi trebuie să-ți schimbi mentalitatea și vibrația. Când faci asta, nici măcar nu trebuie să-ți pierzi timpul „manifestând” ceva.
Oricare ar fi energia pe care ai aruncat-o în Univers se oglindește înapoi către tine. Aceasta este una dintre legile Universului și nu vă înșelați, este foarte puternică.
Poți folosi această lege pentru a atrage lucruri în viața ta, dar nu o poți folosi pentru a crea viața celui mai înalt scop sau cea mai înaltă chemare a ta. Pentru ca asta să se întâmple, trebuie să mergi mai adânc. Trebuie să începi mai întâi să te aliniezi cu Sufletul tău.
Aceasta înseamnă că trebuie să intri în contact cu esența a ceea ce ești și să mergi în tărâmuri superioare ale conștiinței. Trebuie să devii Tu autentic și, devenind Tu, tot ceea ce ai nevoie se va manifesta automat în viața ta.
Desigur, există momente în care ne simțim cu toții deconectați de Sufletul nostru și blocați cu locul în care ne aflăm în viața noastră. Aici manifestarea poate ajuta. Manifestarea ne poate ajuta să credem în noi înșine și într-o putere superioară și poate chiar să ne ridice vibrația.
Dacă vă simțiți plictisit sau descurajat de viața voastră, vizualizarea vă poate ajuta să vă mențineți pozitiv și vă poate oferi un obiectiv sau un destin spre care să urmăriți.
Dacă doriți să exersați sau să experimentați cu vizualizarea, iată cum să începeți-
1. Gândește-te la ceea ce vrei să manifesti în viața ta și notează-l într-o singură propoziție. Vizualizați-vă primind tot ceea ce doriți. Permiteți-vă să vizualizați fiecare detaliu și să fiți clar cu el. Acordați atenție modului în care aveți acest lucru vă face să vă simțiți.
2. Odată ce ai identificat modul în care ai acest lucru te face să te simți, începe să-ți creezi imediat acest loc de sentimente. De exemplu, dacă ați vizualizat bani pentru că doriți libertate sau securitate, începeți să găsiți modalități de a vă simți în siguranță și liber chiar acum.
3. Păstrați-vă atenția concentrată pe acel loc de sentiment și apoi eliberați-vă și predați-vă Universului. Aveți încredere că mesajul dvs. a fost livrat și că ceea ce doriți este deja acolo, trebuie doar să vă deschideți.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

Lasă un comentariu