Semnificația și energia din spatele zilelor săptămânii. Ce să faci în fiecare zi ca să îți meargă bine

Toate zilele săptămânii poartă propria lor vibrație specială. Desigur, vibrația specifică a zilei va fi influențată de planete (astrologie), de circumstanțele tale de viață și de propria vibrație personală, cu toate acestea, fiecare zi are propria vibrație.
Luni
Luni este ziua Lunii, o zi pentru a păși în adevăratul nostru potențial, intuiție și emoții.
Luni stabilește cu adevărat tonul emoțional pentru săptămâna care urmează, deoarece Luna ne cere să clarificăm emoțiile noastre și ce dorim să realizăm în zilele următoare.
Ziua de luni este adesea proastă și mulți se tem de zi sau o consideră provocatoare. Acest lucru se datorează faptului că emoțiile pot fi stârnite în ziua Lunii, făcându-ne să ne simțim capricioase și leneși.
Dacă nu ești un fan al zilei de luni, este posibil să existe o energie emoțională subiacentă cu care te străduiești să o faci față.
Luni poate aduce, de asemenea, un val pozitiv de motivație și energie. Dacă ne simțim pozitiv în viața noastră și sănătoși din punct de vedere emoțional, ziua de luni ne poate ajuta să ne lansăm înainte și să fim într-o stare de spirit pozitivă pentru săptămâna care urmează. Pentru a vă pregăti pentru energia zilei de luni, asigurați-vă că vă odihniți bine cu o noapte înainte și beți multă apă.
Marți
Ziua de marți este guvernată de planeta acțiunii și energiei, Marte și este o zi grozavă pentru a face lucrurile. Dacă luni este totul despre stabilirea tonului emoțional, marți este totul despre punerea acelui ton în acțiune.
Marți este ziua perfectă pentru a lansa mai departe cu proiecte, a lua decizii și a merge înainte, mai ales când vine vorba de cariera ta. Energia zilei te va ajuta, de asemenea, să începi să faci progrese în toate domeniile vieții tale și este excelentă pentru a intra în acord cu pasiunile tale.
Pentru a folosi cel mai bine energia zilei de marți, clarifică-ți ce vrei și apoi ieși acolo și fă-o să se întâmple. Energia lui Marte ne oferă impulsul și pasiunea de a ne îndeplini obiectivele, visele și dorințele.
Miercuri
Miercuri este guvernată de planeta comunicării și expresiei, Mercur. Acest lucru face ca ziua de miercuri să fie momentul perfect pentru a înțelege ce vrei și încotro te îndrepți.
Miercuri este, de asemenea, momentul perfect pentru a programa întâlniri, evenimente de networking și orice apeluri importante. Este, de asemenea, ziua perfectă pentru a te exprima cuiva drag și pentru a prinde din urmă orice corespondență.
Mercur conduce mintea superioară, așa că brainstormingul și ideile înfloresc de obicei miercuri. Păstrează această zi pentru idei de ateliere și vine cu proiecte creative. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a înțelege clar orice decizie dificilă de viață.
Fiind la mijlocul săptămânii, energia zilei de miercuri ne oferă, de asemenea, un indiciu dacă acordăm sau nu atenție nevoilor noastre și ce energie exprimăm în Univers.
Pentru a folosi cel mai bine energia zilei de miercuri, profitați de ocazie pentru a vă exprima și gândiți-vă dacă energia pe care o trimiteți în Univers este aliniată cu ceea ce doriți pentru voi înșivă.
Joi
Joi este ziua lui Jupiter, planeta pozitivității și expansiunii, fiind momentul perfect pentru a învăța lucruri noi și pentru a vă extinde conștiința.
Pe măsură ce încetăm săptămâna de lucru, energia zilei de joi ne permite să fim productivi și ne ajută să ne ocupăm de problemele care ar fi putut persista în ultimele zile.
Joia este, de asemenea, o zi a pozitivității și are o ușurință care ne ajută să ducem lucrurile la bun sfârșit și să fim mai deschiși spre a învăța lucruri. Ziua de joi servește, de asemenea, ca un memento excelent să plătiți recunoștință pentru zilele trecute și pentru tot ceea ce ați învățat și realizat.
Energia zilei de joi susține și toate lucrurile care ne permit să ne extindem, fie că este spiritual sau mental. Acest lucru îl face momentul perfect pentru a începe o nouă practică spirituală sau un nou hobby. Este, de asemenea, un moment bun pentru a încheia chestiunile financiare sau pentru a vă gestiona banii.
Pentru a utiliza eficient energia zilei de joi, faceți un punct să simțiți recunoștință și pozitivitate din momentul în care vă treziți, deoarece acest lucru vă va ajuta să faceți un salt înainte pe tot parcursul zilei.
Vineri
Vineri este ziua lui Venus, planeta iubirii și creativității, ceea ce o face ziua perfectă pentru a vă conecta cu ceilalți și a vă relaxa.
Energia romantică a lui Venus ne pune într-o stare socială vineri și ne face să ne gândim la cei pe care îi iubim. Acest lucru face vineri o zi perfectă pentru o seară de întâlnire și conexiuni intime. Energia lui Friday ne permite, de asemenea, să fim creativi și să aducă o nouă inspirație proaspătă oricăror proiecte la care lucrăm.
Extinderea sau prezentarea oricăror proiecte creative este, de asemenea, cu siguranță favorabilă vineri.
Vinerea este, de asemenea, un moment bun pentru a încheia orice capăt și pentru a lăsa orice idei care clocotesc pentru altă dată. De asemenea, este momentul perfect pentru a vă răsfăța, a vă răsfăța și a vă actualiza rutina de frumusețe.
Pentru a utiliza eficient energia zilei de vineri, programează-ți timp cu cei dragi și lucrează la orice proiecte creative pe care le poți avea în curs. Încercați să nu programați nimic prea obositor vineri, deoarece este o zi pentru relaxare și distracție.
Sâmbătă
Sâmbătă este ziua lui Saturn, ziua asumării responsabilității și a organizării.
Pentru cei mai mulți dintre noi, sâmbăta este petrecută atingând treburile casnice, temele pentru acasă și problemele din viața noastră personală și acest lucru se poate datora faptului că Saturn ne ajută să ne echilibrăm și să fim întemeiați.
Sâmbăta este ziua perfectă pentru a vă organiza pentru săptămâna care urmează și din săptămâna care tocmai a trecut. Energia zilei ne oferă impulsul de a ajunge din urmă și de a merge înainte.
Energia de sâmbătă este, de asemenea, perfectă pentru a face lucrurile prin casă și pentru a fi proactiv atunci când vine vorba de lucruri care trebuie abordate sau reparate și în viața personală.
Pentru a utiliza eficient energia zilei de sâmbătă, abordează unele proiecte mari care trebuie făcute și fă-ți timp din ziua ta pentru a te organiza pentru săptămâna care urmează.
Duminică
Duminica este ziua Soarelui, o zi perfectă pentru relaxare, relaxare și conectare cu eul tău interior.
Duminica este ziua perfectă pentru a intra în interior și pentru a profita de soarele și strălucirea voastră interioară. Energia zilei susține cu adevărat autoreflecția, creșterea spirituală și acordându-vă timpul de care aveți nevoie pentru a vă reface și a vă umple sufletul.
Duminica poartă cu ea o atmosferă frumoasă pentru relaxare și concentrare și reorientare pentru săptămâna care urmează. Duminica este, de asemenea, momentul perfect pentru a vă concentra asupra problemelor legate de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.
Întâlnirile sociale sunt, de asemenea, probabil să fie armonioase și fluide duminica, iar emoțiile se vor simți adesea mai blânde și mai blânde.
Pentru a folosi eficient energia duminicii, fă din aceasta o zi de odihnă și relaxare. Încercați să nu programați nimic prea solicitant sau cu energie ridicată duminica și, în schimb, fă-ți timp să te conectezi la strălucirea ta interioară.
Fiecare zi poartă propria sa vibrație unică și atunci când vă puteți acorda energiei sale, veți începe să observați cum va modela și vă va ghida săptămâna.

 

Lasă un comentariu