9 moduri de a comunica cu universul și de a primi ceea ce vă doriți

Comunicarea cu universul este de fapt mult mai ușoară decât pare. Există o mulțime de modalități de a cere îndrumare de la univers, așa că cel mai bine este să găsești cea care funcționează pentru tine. Din fericire, urmați câțiva pași simpli vă vor permite să vă exprimați dorințele către tărâmul divin și să primiți ceea ce doriți cu adevărat.
9 moduri de a comunica cu universul
1. Scrie un jurnal
2. Roagă-te. Următorul lucru de făcut este să iei jurnalul și să-l ții aproape de inimă. Apoi, spune o rugăciune.
3. Notează o întrebare. Odată ce ți-ai terminat rugăciunea, scrie o întrebare pe care o ai pentru univers în partea de sus a unei pagini din jurnalul tău. Fă asta în fiecare zi.
4. Notează ce îți vine în minte. Notează orice și tot ceea ce vezi și simți și fii atent/ă. Faceți acest lucru timp de aproximativ 2 săptămâni.
5. Închideți fiecare întrebare. În partea de jos a fiecărei pagini în care aveți o întrebare, scrieți: „Univers, sunt deschis să primesc mesaje, semne și simboluri pe parcursul zilei mele de astăzi”. Acest lucru va asigura că sufletul tău va fi deschis la comunicarea universului pe tot parcursul zilei tale.
6. Cere ce vrei. Când vorbești cu universul, cel mai bine este să ceri ce vrei să se întâmple, în loc să ceri ce nu vrei să se întâmple.
7. Deconectați-vă de lumea materială. Din moment ce suntem ființe multidimensionale, sinele nostru superior nu prea îi pasă de obiectele materiale. „Ar putea fi rețelele sociale, oameni din viața ta care sunt negativi și lucruri generale din această lume care nu se aliniază cu sinele tău superior”, sugerează el.
8. Conectează-te cu natura. Cu alte cuvinte, ieși afară.
9. Petrece timp singur. Trebuie să dezvolți o relație cu tine însuți dacă ai de gând să ții conversații cu universul.

Lasă un comentariu