De ce ar trebui să pui frunze de dafin în portofel sau în geantă. O să faci asta mereu

Frunzele de dafin sunt cunoscute pentru aroma pe care o oferă preparatelor. Însă, acestea pot fi folosite și pentru alte lucruri, cum ar fi rotunjirea veniturilor. Tot ce trebuie să faci este să le pui în geantă sau în portofel. Cu toate acestea, în spatele acestui truc, stă un întreg ritual prin care frunzele de dafin trebuie să treacă. Iată ce trebuie să faci pentru a atrage bani!
Cum poți atrage bani prin intermediul frunzelor de dafin?
Există anumite obiecte care pot atrage banii. Printre acestea se numără și foile de dafin. Foarte multe persoane obișnuiesc să pună câteva frunze de dafin în portofel sau în geantă. În spatele acestui truc, există și o explicație.
În trecut, foile de dafin erau văzute asemenea unor plante care strălucesc și care aduc putere și înțelepciune. Astfel, prin intermediul lor strămoșii noștri puteau atrage prosperitatea, norocul, precum și abundența de care aveau nevoie.
Ce trebuie să faci?
Practic, aroma acestora poate alunga energiile rele și le pot atrage pe cele bune. Odată alungate energiile rele, banii vor putea veni mai repede. Pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie să ții cont de un anumit ritual.
În timpul nopții cu lună nouă, pune foile de dafin lângă anumite bancnote. Recomandat este să le lăsați până când acestea se usucă. Este important ca procedura să fie repetată de câteva ori. Iar, în tot acest timp banii nu ar trebui să lipsească din portofel, chiar dacă sunt bancnote mici.
Un alt truc constă în alegerea unor trei frunze de dafin, care vor însemna sănătate, bani și dragoste. Ulterior, le puteți lega cu o panglică în partea de jos. Amuleta obținută se ia cu mâna stângă. Următorul pas constă în repetarea numelui alături de următoarea rugăciune:
„În numele lui Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul și Duhul Sfânt, îți dau putere și putere acestui laur să mă ajute în viața mea să am întotdeauna un potențial infinit de sănătate, bani și dragoste. Așa este, așa va fi și așa a fost.”

Sursa – playtech.ro

 

Lasă un comentariu