Ce este vindecarea cuantică și de ce este atât de puternică?

Nu trebuie să fii un expert pentru a vedea că sistemul nostru de sănătate actual este în cel mai bun caz defectuos. Mergi la un medic cu o problemă fizică care presupune că există o cauză fizică și prescrie o soluție fizică. Este o viziune foarte liniară și materialistă asupra lumii.
Fizica cuantică a deschis un tărâm cu totul nou de posibilități în ceea ce privește ceea ce înseamnă a vindeca. Dar a numi vindecarea cuantică un miracol înseamnă a ignora elementele fundamentale ale modului în care funcționează. Este un proces co-creativ care se bazează în mare măsură pe credința ta de a crea propriile evenimente de vindecare. Ești la fel de parte a procesului ca orice practicant pe care l-ai căutat să te ajute. Și atâta timp cât ai capacitatea de a crede, practic nu există nimic pe care să nu poți depăși.
Legăturile dintre minte – și conștiință – și boală nu pot fi trecute cu vederea. Sănătatea noastră mentală, emoțională și spirituală este strâns legată de bunăstarea noastră fizică.
Ce este vindecarea cuantică și cum funcționează cu adevărat?
Vindecarea cuantică este un nume universal pentru vindecarea spirituală. A devenit un termen folosit în mod obișnuit pentru modalități care pot fi definite în mod vag ca lucru energetic. Deși vindecarea cuantică se bazează în mare măsură pe intenționalitatea ta, nu este o formă de vindecare bazată pe credință. Nu trebuie să fii spiritual pentru a obține rezultate. Trebuie doar să crezi că te poți vindeca. Este nevoie de credință – nu de religie.
Cea mai elementară formă de vindecare cuantică nu necesită nicio ceremonie. Este pur și simplu rugăciune – intenția ta.
Nu există bani de făcut din oameni sănătoși.
Vindecarea cuantică schimbă TOATE acestea. Pune posibilitatea și puterea de a vindeca ferm în mâinile tale.
Tot ce trebuie să faci este să crezi că poți relua controlul asupra sănătății și vieții tale.

 

Lasă un comentariu