De ce am ghinion? 2 ritualuri pentru a evita vibrațiile rele

Ai senzația că ți se întâmplă mereu lucruri rele? Ghinionul pare că se hrănește cu tine, aproape ca și cum ai trăi într-o Vineri 13 constantă… Superstițiile există cu un motiv!
Mulți factori îți pot afecta norocul, de la gândurile negative care îți trec prin cap până la obiectele pe care le ai în jurul casei. Fii pregătit să-ți schimbi ghinionul după ce ai citit acest articol!
Ce este ghinionul?
Există momente în viață în care, oricât de încercat, lucrurile ies doar opusul a ceea ce ți-ai dori. Vom încerca să aruncăm puțină lumină asupra ghinionului. Există? Există vreo modalitate de a împiedica cele mai rele lucruri să ți se întâmple mereu.
De ce am ghinion? 2 ritualuri pentru a evita vibrațiile rele și sfaturi despre noroc
Ritualurile sunt acțiuni cu vibrații energetice ridicate pe care le putem face pentru a atrage lucruri pozitive în viața noastră. Ritualurile ne ajută să concentrăm mintea asupra pozitivului prin manifestarea puterii de voință, iar acestea sunt extrem de benefice.
Aici vom propune câteva ritualuri simple, extrem de eficiente, cu ajutorul cărora ne vom putea schimba cursul vieții într-unul mai pozitiv.
1. Un ritual de lumânare neagră
Un alt ritual pentru a scăpa de ghinion este să arzi o lumânare neagră și odată ce s-a ars, să o arunci la gunoi. Culoarea neagră absoarbe toate energiile scăzute și vibrațiile negative care împiedică progresul în viață. Cel mai bine este să folosești lumânarea când te simți slab și mai ales când simți că există oameni care nu-ți doresc lucruri bune. Acest lucru este bun pentru a contracara atacurile psihice.
2. Baie rituală cu curățire spirituală
Dacă simți că ghinionul s-a lipit de pielea ta, poate că această curățare este cea mai bună pentru tine. Vei purifica câmpul energetic din jurul lui, parfumându-l cu parfumuri de plante cunoscute pentru proprietățile lor magice, precum rozmarinul sau ruda.
Trebuie să fii sigur că preparatul îți atinge întregul corp, astfel poți scăpa de energiile rele care te-au înconjurat, sau dacă crezi că unii oameni și-au răspândit aura proastă cu tine, sau dacă tu” am fost în spații contaminate.
Pentru a pregăti această baie, fierbeți rozmarinul și ruda în 4 litri de apă și apoi umpleți cada cu această apă, îndepărtând plantele în prealabil. Scufundați-le atât timp cât doriți. Și bucurați-vă de această experiență relaxantă!

 

Lasă un comentariu