Care este darul tău spiritual cel mai puternic?

Există patru daruri spirituale sau simțuri și adesea avem cu toții unul care este cel mai puternic…
Știi când ceva nu este în regulă chiar înainte de a auzi despre asta?
Ești capabil să detectezi când oamenii din jurul tău se simt supărați sau mint?
Aveți sentimente sau senzații că ar trebui sau nu ar trebui să faceți ceva?
Aceasta este intuiția ta și crezi sau nu, cu toții ne naștem cu ea. Cu toții ne naștem cu un al șaselea simț care ne ajută să înțelegem lumea nevăzută. Tot ce este nevoie este să atingă el și să știi cum să-l folosești.
Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu simțurile noastre fizice – văzul, mirosul, gustul, auzul și atingerea, dar avem și un set de simțuri spirituale – clarviziune, claraudiență, clarsimțire și clarcunoaștere, care ne pot ajuta să navigăm în modul în care funcționează intuiția noastră.
Iată cum funcționează fiecare Simț/Dar Spiritual:
Clairvoyance (Clear Seeing): capacitatea de a vedea evenimentele viitoare ale vieții, aurele sau premonițiile fie în spirit, fie în lumea fizică. Capacitate puternică de a analiza limbajul corpului, poate „vedea” direct prin oameni, mai ales dacă mint. Are vise vii sau profetice și poate vedea globuri sau spirite. Preferă contactul față în față și „văd” lucruri înainte de a le cumpăra. Este adesea creativ din punct de vedere vizual și își poate aminti cu ușurință fețele și detaliile din jur.
Clairaudience: (Clear Hearing): capacitatea de a auzi voci și de a primi mesaje din lumea spiritelor. Abilitatea de a auzi dincolo de ceea ce spune cineva de fapt și în ceea ce gândește cu adevărat. Foarte bun în a analiza ceea ce gândesc alții. Adesea aude țiuit sau bâzâit în urechi și este puternic afectat de sunetele din jurul lor. Adesea, în acord cu ghizii lor spirituali sau cu sinele superior. Se simte confortabil să vorbească la telefon și învață auditiv.
Clairsentience (Clear Feeling): capacitatea de a ști exact cum se simte cineva, este capabil să simtă când cineva are probleme sau când ceva nu este în regulă. Predispus la pielea de găină sau poate simți furnicături fără niciun motiv fizic. Cunoscuți adesea sub numele de empați, ei se pot adapta la emoțiile altora și le pot simți, de asemenea. Ei au capacitatea de a profita de energia unui spațiu sau obiect pe baza sentimentelor lor intestinale. Foarte sensibil la energia celorlalți și s-ar putea simți epuizat sau „durer de cap” atunci când sunteți în preajma multor oameni.
Claircognizance (Clear Knowing): sentimentul de „cunoaștere” fără nicio dovadă sau dovadă fizică. Adesea există un sentiment de certitudine cu privire la o situație sau o persoană sau sentimente de deja vu. Primește perspective bruște despre trecut, prezent sau viitor. Adesea știe ce vor spune alții și poate întotdeauna să împărtășească informații despre subiecte despre care știu puțin. De obicei, ei sunt în ton cu ghizii lor spirituali sau cu sinele superior. Oameni orientați mental, foarte analitici și buni la înțelegerea problemelor abstracte.

 

Lasă un comentariu