Top 3 cele mai certărețe zodii din horoscop. Astrologii explică cine se ceartă cel mai mult

Din când în când, orice persoană mai are parte în viață și de câte o ceartă cu cineva din jur. Totuși, potrivit astrologilor, se pare că și semnul zodiacal joacă un rol important în acest sens. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt cele mai certărețe zodii și cu cine trebuie să ai mare grijă, dacă vrei să stai departe de conflicte.
Astrologii au explicat care sunt cele mai certărețe zodii
Locul 3 în topul zodiilor certărețe este pentru Gemeni. Ca și Fecioarele, acești nativi sunt guvernați de planeta Mercur, dar deosebire constă în faptul că Gemenii sunt rar pregătiți pentru o conversație cu subanță, dovezi și argumente. Cei născuți în această zodie au o minte sclipitoare și o capacitate incredibilă de-a reține chiar și cele mai insignifiante detalii, lucru ce le permite apoi să facă tot felul de conexiuni, mai ales atunci când vine vorba despre o ceartă. De fapt, astrologii sunt de părere că nativii sunt într-o veșnică ceartă cu ei înșiși, așa că de la liniște la conflict e mereu doar un singur pas.
Locul 2 în topul celor mai certărețe zodii este ocupat de nativul Vărsător, potrivit astrologilor. Acest semn zodiacal din horoscop dă dovadă de multă încăpățânare și nu va renunța prea ușor la ideile și convingerile sale, chiar și atunci când dovezile îl contrazic. Nu degeaba se crede că este una dintre cele mai certărețe zodii. Bun la comunicare, inteligent și cu limba ascuțită, acesta va duce mereu dovezi științifice sau informații care să î idea dreptate. Va folosi ironia ca să câștige cearta și să intimideze și singurul mod ca să îi calmezi este să le arăți empatie. Doar așa poți să îi „îmblânzești”, atunci când vine vorba despre o ceartă, arată cei de la bestlifeonline.com.
Locul 1 în topul celor mai certărețe zodii este ocupat de Săgetător, acest semn zodiacal al înțelepciunii. Totuși, fiindcă are o energie greu de controlat, nativul are tendința să devină certăreț și să intre în conflicte. Se bazează mai mult pe experiența de viață decât pe convingeri generale și sfaturi. Cei născuți în această zodie își vor apăra vehement punctul de vedere, lucru ce îi va face să devină uneori foarte certăreți cu cei din jur.

Lasă un comentariu