”Ce-o să zică lumea” această propoziție a ucis mai multe visuri decât orice altceva pe lumea asta

De ce mereu trebuie sa ne gandim la ce zice lumea? De ce nu facem ceea ce simțim fara nici-o retinere? O facem prentru ei sau pentru noi? Ei bine, de cand am citit acest mesaj, mi-am spus ca de acum inainte nu o sa ma intereseze absolut nimic, dar chiar nimic din ceea ce zic cei din jurul meu, deoarece este viata mea, alegerile mele chiar daca sunt bune sau rele.Cred ca cel mai frumos lucru din lumea asta este sa visezi si sa iubesti.
Lumea mereu o sa vorbeasca, de obicei o fac cei care au o viata plictisioare sau cei invidiosi, iar eu acum stau cu telefonul in mana la ora 02:13 minute pe data de 04.01.2018 sa scriu acest articol si sa incerc sa va fac si nu numai pe voi, ci si pe mine sa nu mai ascultam rautatile ce vin din jur, ba din contra sa le tratam cu indiferenta si sa ne traim viata asa cum vrem noi, deoarece una avem si chiar ar fi pacat sa ne-o lasam influentata de vorbele dure care vin din jur.
Asa ca daca vrei sa faci ceva, nu conteaza cat de ciudat este sau anormal, tu doar fa ceea ce iti doresti. Îndeplinește-ti tot ceea ce ai pe lista pentru ca pentru tine o faci.
Sunt oameni cărora li s-a spus că nu pot face actorie, muzică, pictură, cercetare.

Altora li s-a spus: căsătorește-te ca să intri și tu în rândul lumii, sau ai grijă ce faci și cu cine umbli, ”ca să nu ne râdă lumea”
Când auzi expresii din astea încă din copilărie, nu te întrebi cine este de fapt ”lumea”?
Poate că ”lumea” era pentru părinții tăi vecinul care îi urmărea când intrau în scara blocului… doar fiindcă era pensionar și nu avea altceva mai bun de făcut.
Poate că ”lumea” era pentru ei un fel de sperietoare abstractă, un fel de ochi care te vede și te judecă pentru tot ceea ce faci sau nu faci bine după standardele cuiva.
Doar că… există o singură lume: lumea din mintea ta. Lumea pe care ți-o creezi gândind ceea ce gândești.
Ce zice sau crede ”lumea” despre tine- oricine ar fi ”lumea”, e nerelevant.
Ce zici sau ce crezi tu despre tine însă, e foarte important.
Când știi cine ești, ce poți și ce vrei, orice ar spune lumea devine nul.
Așa că, lucrează la părerea ta despre tine, fă ceea ce-ți propui, ține-te de cuvânt, oferă-ți mici bucurii, premiază-te atunci reușești ceva ce ți-ai dorit de mult și încet-încet vei avea din ce în ce mai multă încredere în tine și nu-ți va mai păsa deloc de ce crede sau zice lumea.
Ești responsabil(ă) pentru viața ta, nu pentru ce crede lumea despre ea.

Lasă un comentariu