Cine este îngerul tău păzitor și cum să îi deblochezi puterea

Îngerii păzitori sunt ghizi spirituali care vă pot ajuta să vă navigați în aventurile de aici pe Pământ.
Gândiți-vă la ei ca antrenori divini de viață: odată ce începeți să vă cunoașteți îngerii păzitori, va deveni mult mai ușor să le simțiți prezența și să recunoașteți când vă trimit îndrumări.
Și cel mai bun mod de a-ți cunoaște îngerii păzitori este prin simpla interacțiune cu ei. Iată patru sfaturi pentru a începe:
1. Aflați numele lor.
Mergeți într-o cameră liniștită și închideți ușa pentru a bloca energia altora. Stai linistit, inchide ochii, calmeaza-ti mintea si cere-ti sinele superior numele unuia dintre ingerii tai pazitori. Numele va fi apoi plasat în capul tău.
Dacă nu vine niciun nume, s-ar putea ca îngerii tăi păzitori să te invite să-i numești tu. Alege nume care te fac să te simți prețuit și protejat de fiecare dată când te gândești la ele. Veți ști că ați venit cu unul bun dacă gândindu-vă la el sau rostindu-l cu voce tare, vă face să vă simțiți cald și liniștit, vă dă fiori sau vă aduce un zâmbet pe buze.
Notează numele îngerilor tăi păzitori și numește-i pe nume atunci când le ceri mângâiere sau îndrumare.
2. Cere-le să-ți trimită un semn.
Îngerii adoră să vă trimită semne care vă pot îmbunătăți viața, precum și simple mementouri ale prezenței lor iubitoare. Poți cere îngerilor păzitori să-ți trimită un semn fie scriind această cerere în jurnal, printr-o rugăciune mai formală, fie meditând scurt asupra ideii.
Apoi, pentru săptămâna următoare, ține-ți ochii – ochii fizici și al treilea ochi metafizic – dezlipiți pentru un semn de la îngerii tăi păzitori.
Acest lucru ar putea veni sub forma unui vis profetic, o oportunitate romantică sau de afaceri neașteptată, o nouă relație sau o perspectivă reîmprospătată asupra unei situații recurente.
3. Dedică-le un cântec.
Când dedici un cântec îngerilor tăi păzitori, acest cântec devine cartea lor de vizită. Se va reda la radio ori de câte ori îngerii tăi vor să-ți amintească de prezența lor constantă. Ar trebui să alegi o melodie care să te facă să te simți mângâiat, în siguranță și iubit.
4. Scrie-le o scrisoare.
Începeți scrisoarea cu „Dragi îngeri păzitori”, apoi scrieți despre ceva care îți cântărește foarte mult inima: o situație pe care nu ești sigur cum să o faci, o decizie importantă pe care trebuie să o iei sau o relație care te deranjează. Scoateți-vă emoțiile pe pagină.
Îngerii tăi păzitori știu totul despre tine, așa că sunt deja conștienți de această situație, dar împărtășind-o cu ei în jurnalul tău, îți folosești liberul arbitru pentru a le cere ajutor.
Continuați și încheiați spunând: „Îngeri păzitori, vă rog să mă ajutați cu asta în orice fel puteți.” Apoi urmăriți-vă îndrumările lor.

 

Lasă un comentariu