Ce este magia neagră și cum să vă protejați de ea

Magia neagră este adesea asociată cu practici oculte care implică invocarea sau manipularea puterilor supranaturale în scopuri malefice sau distructive. În această epocă, oricine poate ajunge cu ușurință la un vrăjitor și poate folosi magia neagră pentru a vă face rău. Așa că ar trebui să știi cum să te protejezi de magia neagră.
1. Întărește-ți scutul spiritual – Acceptați-l sau nu, trebuie să vă protejați în mod regulat împotriva magiei negre nedorite. În urmă cu aproximativ un deceniu, practicanții de magie neagră erau izolați în comunități mici din Haiti, Africa și Louisiana. Astăzi, magia neagră este peste tot. Oricine este invidios pe succesul tău poate angaja un practicant de magie neagră pe internet.
2. Folosește sare de mare – De-a lungul anilor, filmele au înfățișat indivizi făcând o buclă de sare în jurul lor pentru a se proteja de magia neagră. Deși acest lucru este incontestabil puternic, pur și simplu nu este funcțional decât dacă intenționați să vă petreceți toată ziua stând în cercul de sare. Vestea grozavă este că sarea nu trebuie să fie într-un inel circular pentru a vă oferi protecția prin magia neagră de care aveți nevoie. Îl poți stropi pe tot marginea casei tale și va avea același impact. Ori de câte ori ești acasă, vei ști că ești protejat… iar cunoașterea face toată diferența în lume. La serviciu pune pe birou un castron mic de sare cu un cristal. Cristalul va amplifica raza de protecție a sării. Puteți purta chiar și o cutie mică de pastile cu sare în buzunar sau în geantă pentru a vă proteja de magia neagră.
3. Invocați puterea unei amulete – O amuletă este un ornament sau un obiect care respinge în mod defensiv energia negativă și magia neagră. Amuletele pot fi suficient de mici pentru a fi purtate ca bijuterii sau pentru a fi purtate în buzunar. Amuletele pot face, de asemenea, parte din decorul casei sau al biroului tău. Nu uitați, cel mai important lucru este că aveți încredere în energia amuletei pentru a respinge magia neagră.
4. Râzi de asta – Magia neagră nu este o glumă, însă în unele cazuri trebuie să o tratezi ca pe o glumă. Haide, râde de magia neagră. Râsul invocă o energie puternică care este opusă magiei negre. Când energia râsului s-a prăbușit în magia neagră, ea ucide energia magiei negre. Amintește-ți că ești autorul vieții tale, așa că râzi în fața magiei negre.

 

Lasă un comentariu