Potrivit șamanilor, există 4 cauze principale ale bolii

Acum, când vine vorba de boală, șamanii nu privesc întotdeauna lucrurile dintr-o perspectivă fizică, motiv pentru care tratamentele lor sunt atât de eficiente. Leziunile externe, desigur, trebuie tratate în mod corespunzător, dar asta nu înseamnă că medicamentele obișnuite sunt singurul mijloc de a se îmbunătăți. Când asociați asta cu lucrurile pe care le oferă șamanismul, deschideți o mulțime de uși.
Adevărata vindecare este mult mai profundă decât sunt conștienți de majoritatea și este ceva cu care trebuie să ne înțelegem cu toții.
4 cauze șamanice ale bolii:
1. Pierderea sufletului
Pierderea sufletului este mult mai intensă decât opresc majoritatea oamenilor să-și dea seama. Este ceva care se întâmplă atunci când sufletul nostru, în esență, încearcă să ne părăsească sau chiar ne părăsește. Acest tip de lucruri provine de obicei dintr-un fel de traumă foarte profundă și insondabilă. Te face să te pierzi în mai multe moduri decât ai crezut vreodată că poți și astfel, atunci când ești cel mai rău, permite bolii să se instaleze.
2. Frica
Când vine vorba de boală, frica joacă un rol important. Cu cât nivelul de frică este mai grav și mai cronic, cu atât vei deveni mai vulnerabil la boli și la alte lucruri de acest fel. Frica creează în multe feluri un teren propice pentru toate lucrurile nefericite care apar în viața noastră.
3. Dizarmonie
Șamanii caută de obicei acest lucru înainte de celelalte cauze posibile, deoarece este cea mai comună. Acest lucru se întâmplă atunci când cineva pierde ceva foarte important pentru el sau când cineva nu poate înțelege lucrurile. De exemplu, dacă sunteți abandonat brusc sau o rudă apropiată trece mai departe. Acest tip de lucruri este dureros și greu de depășit, lăsându-ne din nou cu riscul de a cădea în moduri din care s-ar putea să nu ne putem ridica.
4. Pierderea puterii
Pierderea puterii este similară cu pierderea sufletului, în sensul că se pierde ceva crucial. În timpul pierderii puterii, o persoană își pierde chi-ul sau forța vitală. Ele sunt drenate într-o măsură în care nu pot construi corect lucrurile și, astfel, se găsesc destul de jos în gropi și, în unele cazuri, cu probleme cronice de sănătate. Cu cât câștigi mai multă putere, cu atât viața ta va deveni mai pozitivă, acest lucru ar trebui să ții minte.

 

Lasă un comentariu