Cum să vă reîncărcați energia spirituală folosind mâinile

Toți deținem puterea de a ne ajuta și de a ne vindeca pe noi înșine. Corpul nostru repara rănile atunci când suntem răniți.
Când plângem, inimile și mințile noastre ne mângâie automat. Chiar dacă stai nemișcat, există un milion de procese care îți mențin corpul funcțional.
Această mașină inteligentă trebuie să fie bine unsă, iar o dietă bună, hidratare și somn adecvat, printre altele, o ajută să fie sănătoasă. De asemenea, nu putem ignora hrana laturii noastre spirituale. Cele mai sănătoase alimente și exercițiile fizice regulate îți pot menține corpul sănătos, dar dacă nu ești sănătos din punct de vedere spiritual, nu vei fi niciodată cu adevărat sănătos.
Energia voastră spirituală este cea care vă oferă acea strălucire sau aura. Este posibil să fi văzut această strălucire asupra ta sau asupra altora.
De multe ori neglijăm să ne îngrijim de această latură energetică a noastră. Această latură energetică a noastră ne controlează intuiția și este busola noastră internă, ne ajută să ne ghidăm prin toate deciziile vieții.
Vindecarea este o modalitate eficientă de a restabili energia spirituală, iată cum o poți face în 6 pași simpli.
Pasul 1
Întindeți-vă sau așezați-vă pe un scaun unde nu puteți fi deranjat. Închideți ochii și respirați adânc în burtă de cinci ori.
Pasul 2:
Unește-ți mâinile într-un namaste și apasă ușor palmele și vârfurile degetelor împreună. Ridicați mâinile pentru a atinge centrul frunții și în jos până la centrul inimii. Aceste zone conțin două chakre puternice (al treilea ochi și chakra inimii) și această mișcare le activează.
Pasul 3:
Frecați-vă mâinile ușor pentru a genera căldură. Pune mâna dreaptă peste centrul inimii și mâna stângă peste ombic. Acest lucru va activa din nou chakrele puternice.
Pasul 4:
Ține-ți ochii închiși și vizualizează lumina albă trimisă din mâinile tale în corpul tău. Vedeți lumina curgând în corpul vostru și vindecându-vă centrii energetici. Puteți chiar să vizualizați lumina albă formând un scut protector în jurul vostru.
Pasul 5:
Când credeți că ați primit suficientă vindecare de la lumina albă, deschideți ochii și strângeți ușor mâinile. Ridică-te și fă niște întinderi ușoare, astfel încât sângele tău să curgă prin corp.
Pasul 6:
Bea un pahar cu apa si mentine-te hidratat si pentru restul zilei.
Pentru cele mai bune rezultate, faceți vindecarea în fiecare zi timp de cel puțin 15 minute.

Lasă un comentariu