Ce păcat te reprezintă pe baza zodiei dvs. Unele sunt chiar șocante

Stelele ne pot spune de ce păcat suntem cel mai reprezentați, ceea ce ne permite să ne explorăm latura întunecată și să învățăm despre noi înșine.
Berbec, 21/3 – 19/04
Păcatul tău este crima. Oamenii care te cunosc probabil nu ar fi surprinși să audă asta, deoarece temperamentul și pasiunile tale pot ajunge la proporții epice în câteva secunde uneori. Te chinui să-ți stăpânești furia și nu te grăbi să renunți la ranchiună.
Trebuie să înveți cum să renunți și să mergi înainte, în loc să mergi imediat într-un loc de furie și răzbunare ca reacție la a fi disprețuit.
Taur, 4/20 – 5/20
Păcatul tău este lăcomia. Ai obiceiul de a lua mult mai mult decât ai nevoie. Controlul impulsurilor nu este tocmai unul dintre punctele tale forte. Trebuie să exersezi moderația în viața ta, înainte ca tendințele tale prea îngăduitoare să-i împingă pe toți la care îți pasă departe de tine.
Gemeni, 21/5 – 20/06
Păcatul tău este necinste. Spuneți minciuni ca și cum ar fi în vânzare. Indiferent dacă este o parte a lingușirii și manipulării tale sociale, sau poate doar un efort de a te face să arăți bine, împletești rețele impresionante și complicate cu cuvintele tale.
Cel mai bine ai grijă, totuși, ești obligat să pierzi în cele din urmă urma poveștilor tale înalte sau chiar să-ți pierzi capacitatea de a distinge minciunile de realitate.
Rac, 21/6 – 22/07
Păcatul tău este închinarea idolilor falși. Devii mult prea obsedat de oameni și lucruri fără sens și materiale. Cui îi pasă de cel mai recent divorț de celebrități sau de ce designer îl pune o actriță pe copilul ei pentru întâlniri de joacă?
Trebuie să vă reorientați pe propria viață și comportament. Nu mai încerca să imiți oameni pe care nu îi vei întâlni niciodată și care oricum nu au substanță.
Leu, 23/7 – 22/8
Păcatul tău este mândria. Enormitatea ego-ului tău este cel puțin impresionantă. Chiar și atunci când faci ceva care ajută pe altcineva, este doar pentru că vrei să-ți construiești o iluzie de abnegație și să-ți umfle și mai mult ego-ul. Muncești atât de mult pentru a menține imaginea, încât ai putea la fel de bine să depui tot acest efort pentru a-i ajuta pe alții pentru o dată.
Fecioară, 23/08 – 22/09
Păcatul tău este invidia. Nu pare să conteze cât de bine îți merge viața, cât de binecuvântat din punct de vedere financiar sau social ești sau cât de frumoase sunt toate lucrurile tale, îți dorești întotdeauna altceva. Cauți în mod constant după acest lucru intangibil pe care îl dorești doar pentru că nu este al tău.
Iată un sfat; încetează să-ți compari viața cu alții. Apreciază ceea ce ai sau te vei pierde complet în căutarea disperată după ceva mai mult.
Balanță, 23/9 – 23/10
Păcatul tău este deşertăciunea. Deși nu este nimic rău în a avea dragoste de sine sau pur și simplu a fi frumos, duci conceptul la un nivel cu totul nou. Este surprinzător că reușiți vreodată să ieși din casă, având în vedere că petreci atât de multe ore în fața oglinzii, pur și simplu, purtându-te.
Ești atât de îndrăgit de tine, încât cu greu observi că în jurul tău există o lume întreagă de care să te bucuri și să o experimentezi. Nu fi atât de distras de oglindă încât viața ta trece pe lângă tine.
Scorpion, 24/10 – 21/11
Păcatul tău este pofta. Pur și simplu nu te poți reține când vezi ceva/pe cineva pe care-l dorești. Dorința ta este mai puternică decât știi cu ce să faci. Să te complați în pasiunile tale carnale poate fi distractiv la început, dar este o modalitate goală și exhaustivă de a-ți trăi viața pe termen lung.
Nu toată lumea trebuie să fie seduși să te placă, încearcă să formezi niște relații platonice semnificative, s-ar putea să înveți ceva despre tine în acest proces.
Săgetător, 22/11 – 21/12
Păcatul tău este adulterul. S-ar putea să intri într-o relație cu intenții bune și speranțe mari, dar nu durează mult până te distragi și rătăci. Ești perfect conștient de tendințele tale infidele, totuși le ascunzi de obiectul afecțiunii tale, nevrând să fii chemat sau confruntat cu slăbiciunile tale.
Lucrează să fii sincer și transparent, găsește pe cineva care te poate iubi chiar și cu toate problemele tale de angajament și plictiseală.
Capricorn, 22/12 – 19/1
Păcatul tău este lăcomia. Nu există limită pentru nemulțumirea ta. Nu contează cât de mult ai, nu va fi niciodată suficient să fii mulțumit. Ai ideea asta în cap că ai cumva dreptul la orice și la orice, dar pur și simplu nu există dovezi care să susțină că este adevărat. Nu meriți totul doar pentru că îți dorești asta.
Vărsător, 1/20 – 2/18
Păcatul tău este acela de a fi un profet mincinos. Toată lumea vrea să se simtă specială, dar atunci când ai calități de lider, ar trebui să găsești o modalitate pozitivă și benefică de a le folosi, mai degrabă decât să strângi laude și admirație din partea adepților. Ai un mod cu cuvintele și un talent de persuasiune, ai putea face lucruri uimitoare cu el sau ai putea să-l folosești în mod egoist pentru a-ți servi propriul ego. Depinde de tine.
Pesti, 2/19 – 3/20
Păcatul tău este lenea. În loc să depui energie pentru a trăi o viață bună, o petreci lenevind și abia patinând cu un efort minim. Nu poți fi deranjat să te dai jos din pat cu un minut mai devreme, nu pentru un prieten sau persoana iubită, nu pentru un eveniment o dată în viață și cu siguranță nu pentru ceva la fel de simplu precum un job grozav sau studii superioare.
Ai sănătatea ta și ai mult mai mult potențial decât îți poți da seama, dacă ai lua în considerare să încerci. S-ar putea să vă bucure să faceți mai mult decât minimul.

 

Lasă un comentariu