Semne comune ale magiei negre: ghid pentru a verifica dacă ați fost victima acestui ritual

Magia neagră este cunoscută pentru răutatea sa. De obicei, cineva face vraja de magie neagră pentru a îndeplini câștiguri egoiste sau a face rău cuiva din motive lacome. Cu ajutorul magiei negre, poți face pe cineva să fie închis în corpul său și să sufere. Deci, de unde știi că ești sub influența magiei negre? Ei bine, ar putea exista multe moduri. Verificați lotul pentru a vă da seama.
Semne comune ale magiei negre
Dacă simți că cineva pe care îl cunoști sau tu însuți te afli sub influența magiei negre, atunci verifică următoarele semne de magie neagră de mai jos:
1. Dacă simțiți că corpul dumneavoastră trece prin orice fel de suferință, indiferent de orice boală, sau simțiți durere în corpul vostru, atunci luați în considerare acest lucru drept unul dintre cele mai comune semne ale magiei negre.
2. De asemenea, dacă simți resentimente față de întregul tău corp sau întregul tău corp meditează prea mult, acesta ar putea fi un alt semn de magie neagră.
Odată cu ea, dacă bătăile inimii tale se repetă într-un ritm anormal însoțit de dureri severe în piept, și acesta ar putea fi un semn de magie neagră.
Dacă doriți să verificați dacă dumneavoastră sau persoana dumneavoastră cunoscută vă aflați sub influența magiei negre, atunci observați culoarea feței lor. Dacă fața devine galben pal, atunci este unul dintre cele mai confirmate semne că ai putea fi sub influența magiei negre.
3. Un alt semn al aceluiași lucru este că nu vei simți plăcere sau fericire, indiferent cât de minunate se întâmplă incidente în viața ta. Vei simți mereu tristețe în jurul tău.
Ar fi o foame repetată, iar dorința de a avea mâncare ar fi nesfârșită. Ai digera mâncarea în cel mai scurt timp și ți-ai dori mâncarea într-un ritm rapid.
4. Tendințele suicidare, anxietatea recurentă și disperarea de a se separa de familie și casă s-ar accelera. Te vei simți rupt de toți cei din jurul tău și te-ai simți grozav dacă ești singur și izolat.
Semnele de magie neagră nu rămân doar pentru tine. Dacă persoana efectuează practica cu prea multă disperare și dăruire, ar putea suferi și familia ta. Ar putea exista o boală în curs de desfășurare în familia ta sau membrii familiei tale s-ar putea tăia de tine foarte brusc.
5. Ar putea exista și sterilitate, fără probleme medicale sau orice problemă sau deficiență fizică. Deci, dacă vă confruntați cu așa ceva, marcați-l ca pe un semn mare de magie neagră.
Morțile nefirești subite sunt cunoscute și sub denumirea de magie neagră. Mai mult, ai trecut prin moartea unui tânăr din familie sau femeia care aștepta a suferit avort, un mare semn de magie neagră de observat.
Nu în ultimul rând, unul dintre cele mai comune semne ale magiei negre sunt conflictele. Luptele, neînțelegerile și problemele dintre membrii familiei pot fi regulate și violente. De asemenea, frica de dușmani și de un soț ar putea veni cu ea.

 

Lasă un comentariu