Cum își aleg sufletele părinții și familia atunci când vin pe pământ

Pentru a evolua, sufletele noastre vin pe Pământ de mai multe ori. Știu că, pe măsură ce am crescut și m-am schimbat și am învățat despre contractele sufletești și reîncarnare, gândurile și convingerile mele au gravitat către această noțiune. Pentru aceia dintre voi care credeti în ideea reîncarnării, vă invit să explorați ideea că un suflet se naște într-un corp (altfel) pentru multe vieți.
Cred că, odată ce un suflet a luat decizia de a avea (o altă) încarnare pământească, primul pas este să decidă ce fel de viață își dorește. Acest lucru depinde de lecțiile pe care doresc să le învețe. Aceasta implică asocierea cu un părinte. Acest proces depinde într-adevăr de scopul și dorința sufletului pentru lecții și stil de viață specifice.
De exemplu, dacă două suflete ar fi fost împreună înainte, poate ca o mamă și o fiică, atunci ar putea dori să retrăiască acea experiență din nou sau poate să o retrăiască în sens invers, astfel încât fiica să devină mamă în noua viață. Uneori, sufletul dorește să se încarneze într-o anumită parte a lumii, iar alegerea va fi mai puțin specifică părintelui individual. Oricât de diverși sunt oamenii, la fel sunt și sufletele noastre și ceea ce dorim să creăm și să experimentăm în timpul vieții noastre.
Odată realizată această conexiune cu un potențial părinte, sufletul creează apoi o conexiune cu acea persoană și este prezent în jurul energiei sale, așteptând să se nască la momentul potrivit. Când fac lecturi intuitive pentru clienți, văd adesea sufletele copiilor lor nenăscuți așteptându-i. De obicei, pot spune dacă copilul este băiat sau fată și pot, de asemenea, să-mi dau seama ce trebuie să experimenteze împreună în această viață.
Desigur, părinții au și o influență semnificativă asupra sufletului care se alătură familiei lor prin concepție. Gândurile, dorințele și scopurile noastre zilnice creează un far pentru sufletele care răspund la aceste energii. Acest lucru este valabil mai ales pentru mamă. Potrivit lecturilor lui Edgar Cayce, activitățile zilnice și gândurile interioare ale unei femei în timpul perioadei de gestație creează un câmp asemănător cu un magnet, atrăgând sufletele în câmpul oportunității vieții pe care le-ar oferi copilul ei.
În ceea ce privește familiile cu mai mult de un copil, sufletele fac și contracte sufletești/înțelegeri cu potențialii frați. Câmpul energetic și dorința mamei și sufletele care doresc să se încarneze se combină pentru a lua decizia cu privire la cine se naște primul.

 

Lasă un comentariu