4 semne de avertizare de la îngeri că ești în pericol. Poate că ar trebui să nu le ignori

Dacă ești suficient de înțelept pentru a lua decizia de a lucra cu îngerii tăi păzitori, aceștia îți vor da semne subtile pentru a arăta calea corectă. Aceste indicii sunt mici, dar neobișnuite, așa că le veți putea observa dacă vă concentrați. Îngerii tăi păzitori vor să știi că ei sunt aici pentru a te sprijini și a te ghida.
Dar dacă ești în pericol?
Nu-ți face griji, îngerul tău te va anunța. Aceste semne de avertizare îți sunt date, astfel încât să poți acorda o atenție deosebită alegerilor pe care le faci sau lucrurilor care se întâmplă în jurul tău. Iată 5 semne pe care îngerii tăi încearcă să comunice. Ai grijă de ei!
1. Primirea de mesaje în vise sau viziuni.
Când dormim, tulburările și distragerile exterioare lipsesc. Deci, îngerii se pot conecta la noi prin vise. Ele ne transmit anumite mesaje care se manifestă direct în conștiința noastră. S-ar putea să visezi la un incident rău înainte să se întâmple, cum ar fi o viziune. Este modul lor de a vă spune să fiți mai atenți și să faceți alegeri mai bune pentru a preveni producerea accidentului.
2. Acea senzație de incomoditate.
Golul în stomac este un fel ca un al doilea creier. Acolo se află plexul solar, care este folosit de îngeri pentru a vă da semne de avertizare. Dacă aveți o senzație de neliniște, greață sau vă simțiți încordați sau chiar fluturi, înseamnă că ceva nu este în regulă. Nu ignora doar aceste senzații, concentrează-te. De exemplu, dacă aveți o senzație de neliniște în adâncul stomacului când vă aflați în preajma unei anumite persoane, ar putea însemna că persoana respectivă este un pericol. Cere-i îngerilor tăi să-ți dea putere să înțelegi situația și să acționeze în consecință.
3. Defecțiuni sau întârzieri inexplicabile ale mașinii sau alte mijloace de transport
Dacă mașinile sau gadgeturile încetează brusc să funcționeze, este un semn comun că îngerul tău a simțit pericolul. În mod magic, de îndată ce pericolul a trecut, mașinile încep să funcționeze din nou. De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu întârzieri bruște în călătoriile dvs. De exemplu, un drum este închis în timp ce mergi la muncă. Acest lucru este frustrant, dar este un semn că îngerii îți câștigă mai mult timp pentru a reflecta asupra alegerilor tale pentru a evita incidentele rele.
4. Boală bruscă sau avertismente ale oamenilor.
Uneori ne trezim că ne simțim rău din senin și trebui să stam acasa. Unii aleg să o ignore, în timp ce unii care au decis să-și ia o zi liberă și altfel capă de ceva rău. De asemenea, atunci când alți oameni îți interzic să mergi pe un anumit traseu sau să eviți o anumită persoană, s-ar putea ca îngerii tăi să-ți dea semne de avertizare prin cuvintele lor.
Îngerii tăi păzitori îți dau astfel de semne de avertizare, astfel încât să poți gândi mai profund și să-ți evaluezi deciziile, să te concentrezi asupra împrejurimilor și să fii atent.

 

Lasă un comentariu